cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
21°

Concerts escolars a Sa Nostra: la música a l'abast dels estudiants

S'espera doblar l'afluència d'altres anys, amb 5.054 alumnes ja inscrits

Els Concerts escolars tornen un any més al Centre de Cultura Sa Nostra en una edició en la qual s'espera que es dupliqui l'assistència respecte a anys anteriors, segons les dades dels inscrits fins ara que ja ascendeixen a 5.054. Així ho va explicar ahir el coordinador de les activitats didàctiques del centre, Biel Amer.

El pròxim dia 21 d'octubre s'engega l'oferta d'enguany, amb les explicacions pràctiques de Joan Moll sobre el piano.
Aquest instrument, tocat per Francesc Blanco, estarà present també el febrer del 99, acompanyat d'una narradora, Caterina Maria Alorda, en un concert que commemorarà el centenari de Francis Poulenc. Instrument i veu interpretaran la Història de Babar, una actuació que també serà representada per a adults.

Francesc Blasco i M. Victòria Cortés oferiran un mes després concerts pedagògics de piano a quatre mans.
La percussió (els mesos de novembre i desembre, a càrrec d'Armando Lorente i Susanna Pacheco) i la corda (el febrer i el març, impartida per Luis Correa, Elizabeth Romero i Josef Zsafranski, membres de la Camerata Sa Nostra i de l'Orquestra Simfònica de les Balears), dintre de la resta d'instruments d'una orquestra, seran els altres protagonistes de les jornades d'enguany.

Les tendències musicals que es podran escoltar al llarg del concerts, destinats a alumnes de primària i de secundària de tot Mallorca, van des del Barroc fins a la música dels nostres dies, amb especial atenció als ritmes ètnics, el jazz i el folklore.

En aquest programa de concerts al Centre Cultural es manté enguany el cicle Música a Sa Nostra per a escolars, que els ofereix la possibilitat de veure el divendres dematí el concert que tindrà lloc el vespre.

L'11 de desembre, el tenor Lluís Sintes i el pianista Kiev Portella oferiran un fragment de Viatge d'Hivern de Schubert en el segon concert de la temporada emmarcat dins aquest cicle, que durarà fins a final de maig de l'any que ve.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris