cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
28°

Marilyn morí assasinada per una injecció letal davant Bob Kennedy

Marilyn Monroe, que va morir el 5 d'agost del 1962 a l'edat de 36 anys en el seu domicili de Los Angeles, es va suïcidar amb barbitúrics, segons els informes oficials. Però l'autor d'un nou llibre sobre l'actriu sosté que la protagonista de Ningú no és perfecte va ser assasinada amb una injecció letal administrada en presència de Robert Kennedy.

Don Wolfe hi ha fet feina durant quinze anys abans de publicar The last days of Marilyn Monroe (Els darrers dies de Marilyn Monroe), obra que va sortir a la venda ahir simultàniament als Estats Units, Gran Bretanya i França.

La tesi de l'assassinat de Marilyn Monroe ha estat considerada en molts dels més de 100 libres publicats sobre l'actriu després de la seva mort, però es la primera vegada que Robert Kennedy és acusat de manera tan directa.

Wolfe considera que Monroe va morir a conseqüència d'una injecció de calmants administrada per col·laboradors de Bob Kennedy.
Segons l'escriptor, Bob Kennedy, aleshores ministre de Justícia i que acabava d'anunciar a Marilyn que volia rompre amb ella, era present quan li administraren la injecció.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris