lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°

Els vídeos de «Titanic» s'exhaureixen en poques hores

La pel·lícula, que es posà ahir a la venda en vídeo, desbordà les previsions

Una nina mostra, feliç, la còpia que ha pogut aconseguir.

27-12-2016 | T. Ayuga.

Les Balears ahir varen voler viure de prop, comòdament dins casa seva, l'enfonsament del trasanlàntic més gran i luxós de la seva època. La gent estava eufòrica perquè a la fi era al mercat en vídeo la pel·lícula més taquillera de la història del cinema. Molts volien ser dels primers a fer-se'n seva una còpia i sobretot no quedar sense l'oscaritzada Titanic de James Cameron.

«Jo l'he vista al cinema, però la veritat és que volia tenir-la a ca meva per gaudir de les magnífiques escenes i, com no, de Leonardo di Caprio», afirmava Margalida; «Em va agradar molt i la volia comprar encara que som conscient que a la televisió no serà tan espectacular com en el cinema», diu Carles. «Volia tenir-la perquè consider que és una pel·lícula que s'ha de tenir per guardar», contava Antònia. Uns perquè l'havien vista i la volien guardar, altres "encara que pocs", perquè no havien tingut l'oportunitat de gaudir de Titanic al cinema, però el cert és que ahir a darrera hora es podien veure els prestatges titànics dels establiments buits.

Ahir fou una fita important dins la història del vídeo, ja que es varen desbordar totes les previsions. Leonardo di Caprio i Kate Winslet visqueren la seva història d'amor a les llars de més d'11.000 persones de les Balears. Triomfà al cinema i ara conquereix la petita pantalla. «Mai no s'havia vist res igual», era el que repetien els vídeo clubs i les grans superfícies que ahir posaren a la venda Titanic. Se'n varen distribuir als vídeo clubs de les Balears 6.500 còpies. D'altra banda, hi ha les grans superfícies com El Corte Inglés, que va vendre més de 1.000 cintes, o Pryca, que disposava de 5.500 còpies i estava previst que al tancament quedassin exhaurides.

A primera hora en alguns llocs hi havia llargues coes. Els més previsors ja en tenien una de reservada. El públic titànic fou d'allò més variat: des de gent jove, fins a pares, mares o padrins i padrines. L'encarregat del Video Hispania va manifestar que «En 15 anys que fa que som aquí mai no havia vist res semblant. Nosaltres tenim 300 còpies i duim camí de vendre-les totes».

El distribuïdor a les Balears, propietari de vídeos Piscis, explicà que «Ja hem fet una comanda de 1.000 pel·lícules més i probablement la setmana que ve, dimarts o dimecres, n'hi tornarà a haver. Que la gent es tranquil·litzi perquè ningú no quedarà sense veure-la, ja que una gran part està destinada a lloguer». A la Part Forana també va arribar Titanic. A Cala Millor al vídeo club Costa se'n vengueren 275 còpies.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris