cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
15°

De Almeida, León i Minetti

• De Almeida

Sherlock Holmes L'actor portuguès Joaquim de Almeida interpreta el paper del detectiu Sherlock Holmes a la comèdia del realitzador brasiler Miguel Faría Junior titul·lada El Changó de Baker Street, les primeres escenes de la qual s'han començat a rodar a la ciutat lusa de Porto. El guió de la pel·lícula està basat en una novel·la de l'humorista brasiler Jó Soares, l'acció de la qual es desenvolupa a la ciutat de Rio de Janeiro el 1886. En aquella època, a la baronessa d'Avaré, considerada l'amant de l'emperador brasiler Don Pedro II, li roben un violí Stradivarius, fet que provoca tota casta de bromes entre l'alta societat. DdB.

• Fernando León

De Festival Fernando León de Aranoa competirà amb Família al VIII Festival Internacional d'Actors, que se celebrarà a Tours del 20 al 27 d'octubre, juntament amb Asunto interno, de Carlos Balagué. El festival, que dirigeix l'espanyol José Manuel Cano López, té com a objectiu prioritari ressaltar el treball interpretatiu i la direcció d'actors tant en cine com en teatre. Deu llargmetratges de quatre països, entre els quals el francès Hors jeu (Fora de joc), amb una actuació destacada de Rossy de Palma, rivalitzen a Tours pel premi Henri Langlois. AFP.

• Bernhard Minetti

Mor als 93 anys El gran actor Bernhard Minetti, una de les llegendes del teatre alemany del segle, va morir ahir a Berlín als 93 anys, segons comunicà el Burgtheater vienès, on visqué alguns dels seus grans triomfs. El director d'aquest teatre, Claus Peymann, afirmà ahir a Viena en conèixer la notícia: «Minetti, el gran artista del segle, ha deixat l'escena. El rei de l'art del teatre ha mort». Minetti, nascut a Kiel (Alemanya) el gener del 1905, conegué els seus primers grans èxits entre 1930 i 1945 a l'Staatstheater de Berlín, on va ser dirigit per Jessner i Gruendgens. DdB.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris