nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
11°

Demà es posa a la venda el vídeo de «Titanic», que es preveu històrica

Demà es posa a la venda el vídeo de Titanic. Una venda que promet ser històrica, com ja ho va ser la pel·lícula. Si a banda de tenir la còpia del film de Cameron voleu tenir alguna cosa més (el regal d'un disc compacte amb les melodies de la pel·lícula i un pòster gegant de Leonardo di Caprio) podeu comprar-lo a les botigues associades a «ViVe». A Palma són VídeoArt7, Xocolat Centre, Videos Piscis i Video Hispania. Pensau que aquesta oferta només és vàlida fins que se n'acabin les existències.

Tenint en compte l'èxit de Titanic a la gran pantalla, s'espera que la versió de la pel·lícula en vídeo sigui una de les més esperades de la història. Es preveu que la pel·lícula aconsegueixi atraure tota aquella gent amant del vídeo que no va veure Titanic al cinema. El format en vídeo fou supervisat en tot moment per James Cameron. «El pas de gran pantalla al vídeo ha suposat d'alguna forma redirigir la pel·lícula per conservar el mateix impacte que en el cinema i mantenir viu el poder de cadascuna de les escenes. Per tant, el format de Titanic en vídeo no suposa cap pèrdua pel que fa a la qualitat, sinó que es tracta d un producte encara més cuidat, en què es perceben molt millor tots els detalls de la pel·lícula», explicà Cameron. Si, com tantes coses, seguim els aires que bufen pels Estats Units, pot ser gros. Allà les còpies es varen exhaurir al cap de poques hores de ser posades a la venda.

Titanic podrà adquirir-se, a més de en format tradicional, en un exclusiu «pack» de luxe que conté la pel·lícula en Widescreen, un fotograma original de 35 mm, 8 fotografies exclusives i el videoclip amb la cançó principal (My heart will go on). El format tradicional valdrà 2.995 pessetes, mentre que el de luxe serà de 4.495.

La pel·lícula dels onze Òscar va ser vista només a Palma per dos-cents mil espectadors. Sumant els dels cinemes d'Inca i Pollença, s'arribaren a les 50.000 persones. La recaptació a les sales també aconseguí batre tots els rècords. Així, els cinemes de Palma que projectaren la pel·lícula aconseguiren cent trenta milions.

La Titanicmania s'ha tornat a posar en marxa. El màrqueting de Hollywood funciona al cent per cent. Tothom confia en les vendes milionàries. A partir d'avui es veurà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris