lluvia ligera
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
24°

Els aragonesos celebren la Mare de Déu del Pilar amb jotes i flors

Ahir els aragonesos d'arreu del món varen celebrar la patrona de Saragossa, la Mare de Déu del Pilar. Els de Palma varen celebrar a l'església de Sant Sebastià la seva missa baturra, que varen presidir les reines i dames d'honor d'enguany, i que són Adoración Heredero del Valle, Maria del Carmen Domínguez Fuster, Maria del Carmen Muñoz Muñoz i Pilar Aguilar Ramón. A més, hi varen assistir la consellera de Presidència, Rosa Estaràs, i Carmen Sagrado, regidora d'Acció Social de l'Ajuntament de Palma.

Abans de l'ofici religiós d'ahir va tenir lloc l'ofrena de flors a la Mare de Déu. El Cuadro de Jota del centre Aragonès, amb la col·laboració del cantant Antonio Gracia Lona, va ser l'encarregat de posar música a la missa.

Després de l'ofici va tenir lloc un dinar de germanor amb menjar típic aragonès a la Sala Magna del Poble Espanyol.
Aquests no són els únics actes que el Centre Aragonès de Palma ha previst per a les festes del Pilar. Enguany es dóna la coincidència que se celebra el vintè aniversari de la fundació del centre.

Els actes continuaran aquest dissabte que ve amb un concurs culinari (on els participants hauran de demostrar la seva habilitat a l'hora de fer torrijas), i amb el sopar que es farà després i amb el lliurement dels trofeus dels campionats, que varen començar dia 25 de setembre.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris