cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
21°

El Museu March exposarà gravats de Robert Rauschenberg

Dia 17 de desembre s'inaugurarà a la sala d'exposicions temporals del Museu d'Art Espanyol Contemporani de la Fundació Joan March de Palma una exposició de gravats del pintor nord-americà Robert Rauschenberg (Port Arthur, Texas, 1925), una de les figures més destacades de l'avantguarda artística dels Estats Units.

La mostra inclou un total de 34 obres realitzades per Rauschenberg de 1967 a 1979. Aquesta exposició, que estarà oberta a Palma fins el 6 de març de 1999, ha estat organitzada amb la col·laboració del Walker Art Center de Minneapolis.

Les peces, en la seva majoria litografies sobre paper i obres en tècnica mixta pertanyen a les sèries Cardbird, Horsefeathers Thirteen i Pages i Fuses.

Robert Rauschenberg, juntament amb Jasper Johns, serví de catalitzador al naixement de l'art pop amb les seves combine paintings, unes combinacions d'objectes diversos amb fotografies, imatges pintades i elements de l'expressionisme abstracte més pur. Els seus experiments amb la tècnica mixta l'han duit a descobriments singulars tant a la pintura com a l'obra gràfica. A més a més, Rauschenberg ha desenvolupat una important tasca com a dissenyador de figurins i decorats a coreografies dels ballets de Cunningham i destacats músics com John Cage.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris