cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
23°

La Banda Municipal, amb energies renovades, torna al Principal

La Banda Municipal de Música de Palma, que dirigeix Daniel Martínez, començarà demà mateix el cicle de concerts que durant els mesos d'octubre i de novembre la portarà al Teatre Principal cada dos diumenges.

Aquest cicle, que atreu de cada vegada més un nombre més important d'oients joves, es presenta en aquesta edició amb noves propostes i nous al·licients.

Segons va comentar Martínez, el concert de demà és clàssic i tradicional, amb obres de Beethoven, Surinac i Asins Arbó. Però en el que protagonitzaran els membres de la banda el dia 25 hi haurà fins a tres primeres audicions: una obra del valencià Alamà Gil, una de l'holandès Meij i una d'Antoni Peris, un clarinet de la banda i que té com a títol Homenatge al poble de Simat de la Valldigna.

Al següent concert, de dia 8 de novembre, hi haurà un narrador per al , de Copland. El narrador serà José Beltran, bombardí de la formació.

El compositor felanitxer Bartomeu Oliver Martí serà el protagonista del concert de dia 22 de novembre. El públic podrà gaudir de les primers audicions de Cançó de març, Moments enigmàtics i Súliar.

El Dia de la Constitució, a més de fer un homenatge a la música de l'Amèrica llatina, gairebé es segur que els membres de la banda faran el concert a Ses Voltes per fer la diada més festiva.

Per acabar aquest cicle, i ja dia 20 de desembre, el públic gaudirà d'un programa molt nadalenc: Saint-Saëns, Korsakov, Labit, Luna i Strauss.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris