cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 28°
29°

Ronaldo, Neeson, Pavarotti i tres més

• Ronaldo

Víctima de la màgia negra? Què li va passar, a Ronaldo, el 12 de juliol a la final de la Copa del Món a França? L'escriptor Wensley Clarkson afirma que ha trobat la resposta definitiva i ha indicat que el jugador «tenia problemes amb la seva al·lota, problemes amb un medicament i hi va haver gent relacionada amb la màgia negra que li va fer bruixeria». DdB.

• Liam Neeson

Indemnizat per un diari Els actors britànics Liam Neeson i Natasha Richardson, casats des del 1994, han obtingut una important indemnització per part del diari Daily Telegraph, que va afirmar pel mes de setembre que l'actriu volia divorciar-se. L'article s'il·lustrava amb fotografies de l'intèrpret de La llista d'Schilnder en companyia d'altres dones. AFP.

• Luciano Pavarotti

A punt per tornar a cantar El tenor italià Luciano Pavarotti, recuperat dels problemes de salut que l'obligaren a cancel·lar un concert de Madrid, ha dit que ja està a punt per celebrar els 30 anys de carrera al Metropolitan de Nova York. DdB.

• Marlon Brando

Es passa a la «tele» Per primera vegada des del 1979, Marlon Brando apareixerà a la televisió per actuar en una producció del canal CBS que durà el títol de Darrere la màscara. Brando interpretarà el responsable d'un establiment per a deficients mentals que pateix una crisi cardíaca i és salvat per un dels seus joves pacients. AFP.

• Marc Recha

Presenta film a Sitges El realitzador català Marc Recha presentà ahir a la secció Gran Angular del Festival de Sitges la seva pel·lícula L'arbre de les cireres, un film intimista i poètic que està avalat pel premi de la crítica del festival de Locarno (Suïssa). El realitzador s'inspirà en els paisatges i els personatges de la comarca alacantina de la Marina Alta per al guió. EFE.

• Churchill

Cartes al descobert Una selecció de 15 cartes dels 56 anys que Wiston Churchill estigué casat amb la seva esposa Clementine es mostren a Londres, en una exposició que vol mostrar la fortalesa d'aquesta relació de parella. DdB.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris