cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 28°
33°

La família reial britànica és descendent del comte Dràcula

El príncep Carles d'Anglaterra, i amb ell tota la família reial britànica, és descendent directe del comte Dràcula, segons afirmava en l'edició d'ahir el diari The Sun, citant un expert.

El rotatiu explica que els Windsor estan emparentats directament amb el noble romanès del segle XV Vlad Tepes l'Empalador, que va agafar el nom del comte Dràcula.

Vlad, a qui la llegenda atribueix la matança de 10.000 turcs per setmana, va inspirar a l'escriptor irlandès del segle XIX Bram Stoner la seva novel·la Dràcula, que presenta el comte com un vampir. Citant el llibre Les arrels dels rics i els cèlebres de Robert Davenport, el diari explica que l'arbre genealògic dels Windsor s'uneix al del comte Vlad amb l'arribada a la dinastia de la reina Maria, morta el 1953, que es va casar amb el rei Jordi V.

La reina Maria tenia avantpassats austríacs, descendents de la família hongaresa Teck, la qual alhora estava emparentada amb el tristament cèlebre Vlad, afirma Davenport.

D'altra banda, ahir es va saber que Lady Victoria Spencer va guanyar els drets per negligència dels advocats que varen tenir en les mans el seu superpublicitat divorci del germà de la princesa Diana, Charles Spencer.

La comtessa va al·legar que el tribunal de Família es va errar quan va fallar en el seu divorci ja que ella hauria guanyat més doblers si l'hagués presentat a Londres.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris