cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
22°

La III Fira de Teatre de Manacor sedueix 3.000 enamorats del món de l'espectacle

Hi assistiren mil espectadors més que l'any passat

Les quatre girafes de «Les Bigrozeurs» voltaren pel parc municipal.

27-12-2016

El públic de Manacor i comarca va «envair» el teatre i va gaudir de debò. Durant cinc dies es varen poder veure un total de 16 espectacles de tota mena. La III Fira de Teatre de Manacor, que va tenir lloc la setmana passada (del dia 30 de setembre fins al 4 d'octubre) va presentar una interessant oferta que va seduir ni més ni manco que 3.000 enamorats del món de l'espectacle. Manacor es va convertir en la ciutat del teatre que va acollir des de teatre clàssic, d'avui en dia, teatre de gests, dansa, fins al musical.

Un espectacle ple de sorpreses i historietes còmiques amb l'objectiu de retre un homenatge a la dansa, era Meli-Melo a càrrec de quatre joves, els Chicos Mambo Show que encetaren aquesta III Fira de Teatre de Manacor, dia 30 de setembre.

Enguany les xifres han superat de bon tros en un miler el nombre d'espectadors de l'any passat, que arribà als 2.000. Pel que fa al públic assistent, si bé gent de totes les edats no faltaren a la cita amb el teatre, fou un públic majoritàriament jove. Tomeu Amengual, en nom de la Fundació pública del Teatre Municipal de Manacor va manifestar que «després de tres anys continuats de la Fira de Teatre, podem considerar que anam cap a la seva consolidació. Des de la Fundació estam convençuts que aquesta és una bona oportunitat de potenciar i promocionar el teatre de les Illes. La nostra intenció és seguir endavant amb la Fira».

En aquesta ocasió hi va haver representants de Catalunya, França, de Madrid, del País Valencià, Andorra, Menorca, Eivissa. «Consideram que sense dubte va ser tot un èxit, a totes les funciones hi va assistir un gran nombre de públic i en algunes les entrades quedaren esgotades. Des de la Fundació estam molt satisfet del desenvolupament d'aquesta fira».

De Mallorca actuaren els grups Es Mussol, Au ment, Teatre de què, Estudi Zero amb la seva particular Família Sans; la Quercia, l'Enfilall teatre que portà A l'estació; Iguana Teatre que va fer passar Una nit al racó de plaça o el grup Desas3 que va estar Entre Amigues. També es va tenir la possibilitat de gaudir de La casa en obres, un recorregut per la vida i l'obra de Blai Bonet, a càrrec de Pep Tosar.

La companyia experimental d'Arts i Oficis d'Eivissa va escenificar Revolta de bruixes. Els nins tingueren el seu espai amb La princesa embruixada, de Teatre de Bunyola.

Fou una bona oportunitat per conèixer companyies nacionals i internacionals. Tàbata Teatre de Catalunya va oferir Hers, el fantasma del teatre. Des de França amb la Compagnie Albédo que va representar l'obra Les bigrozeurs i la companyia de Teatre Yllana de Madrid va oferir el seu espectacle 666.

L'altre

Des de València el grup Moma Teatre va representar el dia 4 d'octubre, l'obra «L'Altre», una comèdia on es tracta el conflicte amorós des de cinc punts de vista diferents. Aquesta, a més, ha estat l'obra elegida per representar el País Valencià en el projecte Alcover.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris