cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
22°

Rollings, Alba i Ustinov

• Rolling Stones

Gira milionària La darrera gira internacional dels Rolling Stones ha obtingut una xifra de facturació d'uns 37.500 milions de pessetes, segons la revista britànica Music and Media. Durant la seva gira Bridges to Babylon, nom del disc aparegut el 29 de setembre de 1997, el grup anglès va tocar davant cinc milions d'espectadors en 108 concerts oferits en 74 ciutats. A Europa, els Stones han fet 37 concerts, amb un total de dos milions d'espectadors. EP/AFP.

• Duquessa d'Alba

Té problemes Els pagesos de la finca de la duquessa d'Alba ubicada en la localitat de Salamanca de Pedraza d'Alba, continuaran amb l'explotació de les terres «fins que ens faci fora la Guàrdia Civil», segons Honorio Ramos, un dels pagesos que es va reunir amb els sindicats per estudiar les mesures que es poden adoptar. Entre elles, hi ha la possiblitat de manifestar-se a Sevilla el dia de la boda de la filla de la duquessa amb Francisco Rivera. EP.

• Peter Ustinov

Condecorat L'actor britànic Peter Ustinov serà condecorat avui amb la creu del mèrit de la República Federal d'Alemanya pel president Roman Herzog. Ustinov serà honorat per la tasca que ha duit a terme a favor de les Nacions Unides per a la infància. DdB.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris