cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
23°

L'Espai Mallorca ha ingressat més de 600.000 pessetes en una setmana

Els poemaris de Bartomeu Fiol estan entre els llibres més sol·licitats

Durant la primera setmana que va estar obert al públic, l'Espai Mallorca va tenir una facturació d'unes 640.000 pessetes, segons en va explicar ahir a Diari de Balears el director, Sebastià Alzamora. D'aquesta xifra, sempre segons Alzamora, un 45% es correspondria a la venda de productes culturals i la resta als diversos productes artesanals mallorquins que també hi ha a la venda. El director de l'Espai Mallorca valora molt positivament aquestes dades, que han superat les seves expectatives.

Alzamora explica que el comprador de l'Espai Mallorca, més que cercar novetats o títols concrets, s'interessa per obres d'autors que ja coneix i que no ha pogut llegir a causa d'una distribució defectuosa. Així, els més sol·licitats fins ara són Bartomeu Fiol, Biel Mesquida, Maria Antònia Salvà, les darreres novetats bibliogràfiques sobre Llorenç Villalonga i els llibres de gastronomia.

Entre la discografia són molt demanats els treballs de Biel Majoral, UC, La Fosca, Aires Formenterencs i Joana Pons.
L'exposició col·lectiva és visitada però, de moment, no s'ha fet negoci, encara que la gent s'interessa pels artistes. Aquesta mostra serà substituïda el mes de novembre per una de Guillem Nadal, que actualment exposa al Centre Cultural Contemporani Pelaires, i no per una d'Hernández Pijoan, com es va dir per error.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris