algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
26°

Froilà, López i Elisabet

• Felip Joan Froilà

«Rei» de les revistes roses El bateig del primer nét dels reis, Felip Joan Froilà de Tots els Sants, ha estat el veritable protagonista de les revistes del cor d'aquesta setmana, que fins i tot avançaren l'edició a dimarts en comptes de dijous. Totes les revistes fan grans reportatges fotogràfics sobre l'acte religiós que va tenir lloc diumenge passat. Alguna de les publicacions destaca, amb no se sap quina intenció, que la infanta Elena assistí a l'acte amb les mateixes sabates que utilitzà el dia del casament de la seva germana Cristina, tot just fa un any. DdB.

• Jennifer López

Superdiva i cantant L'actriu de Nova York d'origen porto-riqueny Jennifer López fou coronada «superdiva» per la revista Entertainment Weekly, una de les més importants publicacions de cinema dels Estats Units. López apareix a la portada, nua de cintura cap amunt, tapant-se els pits amb les mans. La revista destaca que en dos anys, l'actriu «ha saltat com un coet». Després de conquerir el món del cinema, l'actriu debutarà a principi de l'any que ve en una altra faceta artística, aquesta vegada com a cantant, sota la direcció del cubà Emilio Estefan, que ha fet triomfar gent com Gloria. L'àlbum, de Sony Music, contindrà «una mescla de balades i temes rítmcs, que la companyia espera que sigui l'èxit més gran d'un artista llatí des de Gloria Estefan», segons afirma la revista. «Ho vull tot», digué López a l'entrevista.AFP.

• Isabel II

Ven els cavalls de corregudes La reina Isabel II, una apassionada dels cavalls, ha decidit despendre's dels seus prestigiosos exemplars de cursa, davant el dèficit crònic a què s'enfronta la corona, segons informà ahir el palau de Buckingham. L'entrenador dels pura sang de la sobirana, lord Huntingdon, ha decidit abandonar el lloc quan acabi la temporada hípica. Isabel II ha preferit posar a la venda els cavalls abans que cercar un nou responsable. Les quadres de la sobirana estan compostes per 117 departaments per a cavalls i una trentena de viles que l'envolten. Vint-i-cinc dels 80 cavalls que s'entrenen allà són de la reina. El director de curses hípiques reial digué que la reina estava trista per haver perdut el seu entrenador, un descendent de Robin Hood. EP.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris