cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
22°

Torna a l'Auditòrium la comèdia d'embolics «Políticament incorrecte»

El ministre d'Indústria d'un partit conservador es troba a l'hotel Palace de Madrid disposat a passar la nit amb una diputada socialista. La intromissió d'altres personatges (l'atordit ajudant del ministre, el desesperat marit de la diputada, una innocent infermera, una excèntrica cambrera, la sofisticada dona del ministre, el director de l'hotel i el cos d'un desconegut) condueix a un equívoc on els assumptes de llit es barregen amb una discreta ironia sobre la situació política de l'Estat.

Políticament incorrecte, la divertida i esbojarrada comèdia d'embolics que du molt de temps voltant pels escenaris, torna a l'Auditòrium de Palma del 16 al 18 d'octubre, després d'haver-hi passat la temporada del 1997 amb un gran èxit de públic com a resultat que es tornà a repetir en la seva visita a Alcúdia.

Políticament incorrecte és una adaptació de l'obra Out of order, de Ray Cooney de la qual s'han fet càrrec Paco Mir (que també l'ha dirigida), José Luis Martín i Jordi Galcerán.

Coneguts noms de l'escena teatral catalana donen vida a aquest vodevil esbojarrat. Pep Ferrer, Teresa Manresa, Pere Molina, Jaume Mallofré, Paco Alborch, Assun Planas, Imma Ochoa, Xavier Ruano i Alicia Orozco són, en l'actualitat, els «responsables» de donar vida a uns personatges inspirats en la vida real però amb una mica d'influència dels miralls còncaus del carrer del Gat.

Els espectadors palmesans tindran de nou l'oportunitat de veure una obra de teatre diferent i fresca, que no ha perdut la seva vigència i que ha estat avalada per la premsa des del dia de la seva estrena.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris