cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 28°
31°

«Una nit al racó de plaça» obre avui la temporada de tardor en el Teatre del Mar

El mim Leandre i les companyies Yllana i Grappa són els altres espectacles

Marcè, Molinet i Fullana presentaren la temporada.

27-12-2016 | T.Monserrat.

El Teatre del Mar torna a obrir les portes aquesta tardor i ho fa amb la reposició de l'obra d'Iguana Teatre Una nit al racó de plaça.
Des d'avui fins el 18 d'octubre, aquesta representació de la companyia mallorquina que ja va ser programada durant la temporada passada d'hivern, puja de nou als escenaris, tal com varen anunciar ahir a la presentació de la nova temporada el director de la Fundació Teatre del Mar, Carles Molinet, el vicepresident, Jaume Marcè, i el director d'Iguana Teatre, Pere Fullana.

A banda d'aquesta reposició, el Teatre del Mar acull també els espectacles del mim Leandre, de la companyia madrilenya Yllana i de Grappa Teatre.

? és el títol de l'actuació de Leandre, un artista mut que aterrarà en aquest teatre del Molinar de l'11 al 22 de novembre. Per al mes de desembre, concretament del dia 3 al 13, l'humor «gore» serà el protagonista a 666, l'espectacle d'Yllana, que el vicepresident de la Fundació Teatre del Mar, Jaume Marcè, va qualificar de «teatre per a adults».

Muac és l'obra que portarà Grappa Teatre per les festes de Nadal, del 23 de desembre al 3 de gener. És la representació de la història d'un matrimoni el fill del qual intenta per tots els mitjans evitar la separació, «un argument que reflecteix la societat actual i que representa un bon espectacle de tipus familiar», segons va apuntar Marcè.

Una nit al racó de plaça, una obra fragmentada en diverses peces, és una coproducció d'Iguana Teatre i del Consell Insular de Mallorca. Una fictícia companyia de teatre ofereix una sèrie d'espectacles molt diversos, on tenen cabuda un gran quadre patriòtic de la guerra d'Àfrica, l'ària de Mozart per a baríton a Don Giovanni, el sainet mallorquí El Dimoni coix encantat o un homenatge a Narcís Monturiol.

Descompte

Que les entrades de teatre són cares és una opinió bastant estesa i que realment afecta les butxaques. Per aquest motiu, Diari de Balears us ofereix un descompte de 450 pessetes de dijous a diumenge per anar a veure la representació d'Una nit al racó de plaça. Per gaudir-ne, només cal que presenteu a la taquilla del Teatre del Mar en el moment que aneu a treure les entrades la butlleta que des d'avui surt a les nostres pàgines.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris