nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 27°
25°

Schiffer, una estrella més a l'Open

La top model alemanya desmentí ahir que abandonava les passarel·les

Claudia Schiffer va ser, ahir, una estrella més del Mallorca Open Tennis. La popular model va arribar procedent de Milà, on va participar a la presentació de la col·lecció del dissenyador italià Coccapani.

La top model va ser convidada a una de les llotges del Coliseu balear per presenciar la finalíssima del torneig, disputada entre Carles Moyà i Gustavo Guga Kuerten.

Schiffer va gaudir d'allò més amb el partit entre els dos especialistes en terra batuda que, en finalitzar el joc, varen aprofitar la seva presència a les llotges per regalar-li els rams de flors amb què varen ser obsequiats per ser finalista i guanyador respectivament de la final.

La model es va sentir molt honorada amb l'obsequi i agraí als dos el seu esforç a la pista. Moyà i Kuerten saludaren amb dues besades a la top.

Schiffer es va mostrar afable i va posar per als fotògrafs amb els rams de flors, cosa que despertà l'admiració d'un gran sector del públic que es congregà al Coliseu balear.

D'altra banda, s'ha de dir que Schiffer va desmentir ahir qualsevol intenció de renunciar les passarel·les de moda: «No atur, encara que tan sols desfili en determinades ocasions», afirmà en una declaració feta pública a Alemanya.

«No faig comptes de retirar-me per dedicar-me només a la meva vida privada», afegí. Segons la model, les declaracions que va fer a Milà varen ser «mal interpretades». La frase que li varen atribuir a Milà, segons la qual la top model va dir que «no desfilaré més excepte per als meus amics» no era certa.

La model va dir que manté el seu contracte amb el grup de perfumeria i cosmètics francesos L'Oréal, el grup automobilístic Citroën i l'empresa alemanya de venda per correspondència Otto Versand. «Això em produeix molt de plaer» i «per a l'any que ve tenc previstes tres grans campanyes com a model», declarà. Schiffer recordà que actualment treballa en la seva pròpia línia de roba, la col·lecció Claudia Schiffer, i posant per a fotos a Elle i Cosmopolitan.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris