cielo claro
  • Màx: 31°
  • Mín: 27°
32°

Festa a Pachá per brufar «Cocarroi TiVi»

Les Diabéticas Aceleradas varen reunir molts d'amics la nit abans de l'estrena

Divendres a la nit la discoteca Pachá del passeig marítim de Palma va acollir el refresc del «bateig» de Cocarroi Ti Vi, la nova sèrie que TeleNova va estrenar ahir i que està protagonitzada per Diabéticas Aceleradas, una companyia del tot esbojarrada. A devers les 10, els amics de Diabéticas omplien la terrassa de la discoteca i esmolaven les barres amb una bona torrada (llonganissa, botifarrons, llom), panades, coca amb verdura i cocarrois (del tot adients).

Prop les onze varen aparèixer, totes meses, amb les mudes noves, les protagonistes de la sèrie. Aleshores varen saludar els convidats, entre els quals hi havia Joan Fageda, batle de Palma; el tinent de batle Joan Bauzà, Joana Caparròs, presidenta de l'ONG Together in the World, i un llarg etcètera de convidats.

En haver ben sopat va començar el xou. Paula Serra, directora de TeleNova, va parlar de com s'havia desenvolupat l'ambiciós projecte de fer una telenovel·la i va ser aleshores quan va donar entrada a Joana Noguera, Cati Pilar, Maravillas i Daisy, les protagonistes, que varen oferir al públic una primícia de la sèrie que es va estrenar ahir a la nit.

Però la cosa no va acabar aquí. La sorpresa va ser un número musical que havien preparat les Diabéticas per donar les gràcies als assistents i a la gent que ha fet possible la telenovel·la, amb els quals els membres d'aquest grup es varen voler fer una foto de família. Per acabar l'acte, els presents varen poder gaudir de la música revival.

Senzills  

Diabéticas són gent que ha hagut de treballar de valent per arribar allà on són; per això és d'agrair que se'n recordin de nosaltres.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris