lluvia ligera
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
24°

El Centre Territorial de TVE a les Balears amplia la programació

El Centre Territorial de Televisió Espanyola a les Balears inicià ahir les emissions de la nova programa per La 2 en la franja horària de les set a les nou del vespre. La territorialització de La 2 de TVE en aquesta franja horària és el resultat del conveni subscrit entre RTVE i el Govern balear el 8 de gener d'enguany.

A la nova programació, els programes de caràcter informatiu es concreten en dues edicions diàries de l'Informatiu Balear i els informatius del cap de setmana. També hi haurà un avanç informatiu diari a les set; El Temps, amb Joan Barceló; els programes Report i Esports; 2002, informatiu ecònomic setmanal; i el progama magazine diari Panoràmic.

A més, completen l'oferta els programes de caràcter divulgador: Palma 99, sobre els Jocs Mundials Universitaris; Sal i Pebre, un programa gastronòmic; Illes Mediterrànies (documental) i Memòries, un inventari audiovisual de les Balears.

També cal destacar l'emissió diària del programa Llegir, produït pel Govern balear, com a part del programa de divulgació cultural i de normalització lingüística del Govern.

Les noves emissions a les Balears s'inciaren el 9 de març, amb el magazine diari La Revista, que s'ha emès diàriament de vuit i mitja a nou del vespre, després de la segona edició de l'Informatiu.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris