algo de nubes
  • Màx: 10°
  • Mín:

Breus

• Infraestructures

Museu de Bilbao El president del Museu de Belles Arts de Bilbao, Josu Bergara, anuncià ahir que s'iniciaran aviat obres d'ampliació i rehabilitació d'aquest equipament cultural per un import de 1.250 milions de pessetes. La institució foral, el Govern basc i l'Ajuntament de Bilbao, socis de l'entitat, han decidit que aquest museu arribi l'any 2000 convertit en un «fòrum artístic de primer ordre en el context internacional, juntament amb el Guggenheim». EFE.

• Art

Chillida Escultures de pedra, ferro i alabastre es reuneixien a la mostra Chillida. Elogi del ferro, que ahir es va presentar a l'IVAM de València, i que segons el seu director, Juan Manuel Bonet, permeten conèixer obres disperses de l'escultor basc pertanyents a col·leccions privades d'Europa i Amèrica. Bonet va manifestar que aquesta mostra, que es va inaugurar ahir i que es perllongarà fins el 6 de desembre, constitueix «una oportunitat única de contemplar obres disperses en col·leccions públiques i privades d'Europa i Amèrica». EFE.

• Política

Europa Líders culturals europeus mantindran els dies 4 i 5 d'octubre un Trobada Internacional al Museu Guggenheim Bilbao per debatre si Europa ha de continuar sent un pressupost bàsic a la imatge cultural del món o, al contrari, ha de reforçar els vincles amb el passat i mantenir una identificació i un estil exclusiu i diferenciat d'altres actituds culturals d'Occident. A les jornades, que estan emmarcades en el projecte de la Fundació BBV Visiones d'Europa, participaran, entre altres, l'escriptor Bernardo Atxaga, el cineasta Gonzalo Suárez, els germans Bodganov... EPR.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris