nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 28°
28°

Jim Bird exposa al Centre Cultural de Ca N'Apol·lònia de Son Carrió

Demà dia 3 d'octubre s'inaugura l'exposició de pintures i escultures de Jim Bird sota el títol Pensant en cercles en el Centre Cultural Ca N'Apol·lònia de Son Carrió, a Sant Llorenç.

Ahir, el batle, Mateu Puigrós, va presentar l'artista dient que «Jim Bird havia desplegat fins ara una activitat dins l'art cinètic i darrerament està fent un collage entre l'expressió abstracta, més lírica i pura, i un grafisme que sorprèn que pugui ser tan perfecte tot venint de la seva mà tremolosa».

Ca N'Apol·lònia només acull entre una o dues exposicions cada any però amb artistes de gran renom. Per Puigrós, «Jim Bird és sens dubte un gran artista».

Pensant en cercles és una col·lecció d'acrílics damunt tela amb el cercle com a element comú enmig dels abstractes i dels colors que caracteritzen la pintura de Bird. També es podran contemplar els darrers dibuixos i escultures i inclou en la seva pintura textos i poemes de Paco Verdú, de Sant Joan de la Creu i Ràfols Casamada. D'altra banda, l'artista dedica un espai a la mostra i venda de litografies que Bird dóna en benefici dels projectes de l'ONG Llevant en Marxa al Perú, Cuba o Colòmbia.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris