nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 28°
28°

Una família especial i bísties volants faran entrar en calor

Quan ses bistis volaven, La família Sans i Calor. Aquesta és l'oferta per passar una vetlada molt agradable i intensiva al Teatre. La III Fira de Manacor continua amb l'extensa programació que es du a terme al Teatre Municipal de la localitat. Ni més ni manco que tres espectacles molt diversos, a fi de satisfer totes les preferències del públic.

A les 20 hores a la sala de Baix del Teatre el grup Au Ments oferirà l'obra Quan ses bistis volaven. Interpretada pels ballarins Tomeu Gomila i Andrea Cruz, la dansa Butouh i el teatre gestual s'entremesclen per denunciar l'excés d'informació que pateix la societat. El muntatge està plantejat amb una visió nostàlgica de l'Illa de la Calma. La música de l'espectacle combina cants tradicionals de Mallorca de Margalida de la Font amb temes com Cuando calienta el sol o Summertime. A continuació, a les 10.15 hores, és el torn de la jove companyia Teatre de què, que representarà l'obra Calor, escrita i dirigida per Josep Ramon Cerdà. Els espectadors podran gaudir d'una versió diferent de la que es va poder veure quan fou estrenada al Teatre del Mar. Una de les actrius, Maria Antònia Reynés, per motius laborals, ha deixat l'obra i s'hi ha incorporat Alícia Caldentey. La representació tindrà lloc a la Sala de Dalt del Teatre Municipal.

Ja devers les 11.30 hores, a la Sala Gran, Estudi Zero oferirà La família Sans, una de les famílies més vistes a Palma i que s'ha reestrenat en diverses ocasions a causa de la gran acollida del públic. Dirigida per Pere M. Mestre, és un muntatge inspirat en les tires còmiques de Chass Addams i en el món de les sèries televisives de terror còmic dels anys seixanta.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris