nubes rotas
  • Màx: 14°
  • Mín: 12°
15°

Lewinsky, Allen, Reza et al.

L'entrevistadora estrella de televisió Oprah Winfrey afirma que Monica Lewinsky li oferí la primera entrevista, però que la rebutjà perquè l'exbecària de la Casa Blanca li demanà massa doblers, segons va escriure dimecres el diari Newsday. Winfrey afirma que els agents de Lewinsky li telefonaren recentment i li digueren que la jove volia fer la primera aparició pública en el seu programa, The Oprah Winfrey Show, afegeix el diari, que cita una entrevista de la presentadora amb el setmanari TV Guide. Winfrey digué que les «discussions es trencaren a causa dels doblers», i que ara ja no vol entrevistar Lewinsky, la relació sexual de la qual amb el president Bill Clinton amenaça de posar fi a la seva presidència. AFP.

•Woody Allen

Nou film

Els personatges de la nova pel·lícula de Woody Allen, Celebrity», tenen una sèrie de sentiments sobre la fama: alguns la gaudeixen, altres la menyspreen, uns no la mereixen, estan els que la desitgen i altres que mai no la tindran. En algun punt del mig estan els propis sentiments d'Allen, segons revelà el guionista i director, poc amant de la publicitat, en una recent entrevista. REUTERS.

•Yasmina Reza

Èxit teatral

La crítica internacional ha dit d'ella que és el Shakespeare o el Molière d'aquest segle. Yasmina Reza, que la nit de dimarts assistí a Madrid a l'estrena d'Art, el seu darrer èxit teatral, és jove, bella i tocada per l'èxit. Malgrat això assegura: «ho tenc tot però, en el fons, pens que res no és veritat». EFE.

•Michael Douglas

Armes nuclears

L'actor Michael Douglas sol·licità dimarts a Ottawa el suport de Canadà al marc de la seva campanya a favor de l'eliminació de les armes nuclears al món. Discutí l'afer amb el ministre canadenc d'Afers Exteriors, Lloyd Axworthy. Després de l'encontre, el ministre es declarà persuadit que la contribució de Michael Douglas no vendrà malament a la causa del desarmament. EPR.

•Elvis Presley

Subhasta de cabells

Els cabells originals d'Elvis Presley seran subhastats en la 14a edició de la Fira del Disc de Col·leccionista de Catalunya, que es realitzarà els dies 6, 7 i 8 de novembre en el palau Alfons XIII de la Fira de Barcelona. EPR.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris