algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
17°

Els 4 centres tancats de Sant Llorenç i s’Illot obriran les portes el proper dilluns

EP/Isaac Bujosa

Els centres docents públics de Sant Llorenç des Cardassar (CEIP Mestre Guillem Galmés, CEIP Sant Miquel i CEIP Punta de N’Amer) i de s’Illot (CEIP Talaiot) obriran el proper dilluns 15 d’octubre. Tot i que els centres no tenen danys importants i poden fer classe amb normalitat, adaptaran la seva activitat considerant que part de l’alumnat o del professorat no podrà assistir al centre.

De fet, en vista a les circumstàncies viscudes per part de l’alumnat i professorat de les zones afectades per la torrentada, l’Institut per a la Convivència i l’Èxit (Convivèxit) ha previst un pla d’actuació de suport psicològic i emocional. Seguint les pautes d’aquest pla, el proper dilluns personal de Convivèxit i del Servei d’Emergències del Govern seran a Mestre Guillem Galmés, Sant Miquel, Punta de n’Amer, Talaiot, IES Artà i IES Porto Cristo. Aquests centres reuneixen a la major part de l’alumnat de les zones afectades per la torrentada i han fet arribar a la Conselleria d’Educació i Universitat la necessitat de comptar amb un suport psicològic i emocional.

A més, al llarg de la propera setmana s’oferiran xerrades amb la col·laboració del Col·legi de Psicòlegs i el Centre de Formació del Professorat de Manacor per a famílies, docents i alumnat.

L’objectiu de totes aquestes actuacions, a banda de donar suport emocional després de les situacions viscudes, també és el de detectar possibles casos de necessitats d’atenció específica entre alumnat i professorat dels centres.

Quant a les rutes escolars, actualment continua sense poder-se oferir el servei per impossibilitat de transitar per part dels autocars: a la ruta de la Colònia de sant Pere a IES Artà, a la de Son Carrió/Sant Llorenç a IES Artà i a la de Colònia de Sant Pere al CEIP Na Caragol d’Artà. És possible que en els propers dies es pugui restablir depenent de l’estat de les carreteres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris