cielo claro
  • Màx: 12°
  • Mín: 11°
11°

Petri Galmés hi torna: ara assetjant un periodista d'IB3 Ràdio

19-08-2018

Dissabte 18 d’agost a la porta de Santa Catalina de Palma. A les 19:30 comença la manifestació per demanar l’equiparació salarial entre la Policia Nacional espanyola i els agents de policies autonòmiques. Representants de la Policia espanyola, de la Guardia Civil i familiars s’agrupen a l’inici de la marxa. Molts dels manifestants branden banderes d’Espanya, en una protesta a la qual s’hi ha sumat l’expresident del Govern, José Ramon Bauzá.

Una de les manifestants duu una bandera d'Espanya penjada al coll. Durant uns minuts ha estat observant un reporter d’IB3 que cobreix la manifestació i el comença a perseguir. En un moment agafa la bandera amb les mans i es dirigeix al reporter de la radiotelevisió autonòmica. Amb gestos de provocació, li etziba: «Amb la bandera d’Espanya, aquí també amb la bandera d’Espanya!» mentre mostra una mitja rialla d’orgull.

El reporter li demana si vol fer declaracions. Una companya de la manifestant diu que sí que en vol fer, però la protagonista de la història finalment decideix no parlar.

Qui és aquesta manifestant que ha perseguit al reporter d'IB3? Qui és la persona que fa poc va afirmar que no havia participat en cap setge a la televisió autonòmica IB3? La resposta no és altra que: Petri Galmés, la regidora del PP a Marratxí implicada en el boicot a la connexió en directe d'IB3 durant a recepció dels reis espanyols. Hi ha tornat. Ho ha tornat a fer.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per el poble mana, fa dervers d'un any

La gent "mallorquina" que per atacar el catalá, (llengua mare) aprofitan aquesta escussa, els "blaveros" valencians fan el mateix, per aquesta gent lo que serquen és dividir, i molts i caven de grapas.
En part és l'auto-odi, perque molts, després xerran castellá.

Valoración:0menosmas
Per TodorecursosYR, fa dervers d'un any

@Discrepància: El gonellisme significa que la gent diu que el mallorquí no és el mateix que el català, no la gent que parla castellà.

Valoración:0menosmas
Per Discrepància, fa dervers d'un any

@TodorecursosYR: IB3 és gonella: Basta veure que als programes de tertulies, posen tertulians que s'obstinen en parlar en Castella i que si volguéssin, serien fàcilment reemplaçables per persones catalanoparlants, ja que no és gent que aporti res d'extraordinari, que quan els reporters fan preguntes als vianants, sempre surt gent parlant Castellà i gairebé cap catalanoparlant, etc., etc.
I referent a que ningú mira TV3, no crec que sigui així sinó ben al contrari i que se prefereixen els informatius catalans als espanyols, perque els espais de noticies de les televisions espanyoles, públiques i privades, fan vertader "assunto" de veure com donen les noticies de manipulades i adulterades i en alguns canals, fins i tot les donen fent "carotes i veuetes", quan se parla de Catalunya o de la esquerra no pesoísta.

Valoración:10menosmas
Per TodorecursosYR, fa dervers d'un any

Cada vegada hi has més gonellisme i feixisme a Mallorca.
En un diari diuen que Balears és la tercera comunitat més republicana d'Espanya i per jo és fals perquè hi ha massa feixisme i gonellisme a aquesta comunitat degut a la manifestació del 3 d'agost.
Hi ha massa gonellisme i feixisme ja que IB3 és el canal autonòmic menys vist i ningú veu TV3.

Valoración:5menosmas
Per Catalunya Insular, fa dervers d'un any

Espanyolisme és feixisme. Ja no poden dissimular, ja no dissimulen.

Valoración:17menosmas
Per Quina vergonya!, fa dervers d'un any

Volia escriure al final " No és el nostre problema".
Si se neguen a investigar i detindre ultres que peguen i insulten.a la resta de ciutadans que paguen els seus impistos dels que ells cobren la nòmina, és molt normal que no ens preocupi massa si han de fer comptes per arribar al final de mes, fet que per altra banda, li passa a la majoria. A jo me preocupa més que metges, infermers i aresta de petsonal sanitari, que si que me cuida i guareix, quan novtedic bé, tengui un bon sou.

Valoración:9menosmas
Per Sac de gemecs, fa dervers d'un any

I ho farà tantes vegades com li doni la gana. Però això sí, després ho negarà i si m'apurau dirà que era fora de Mallorca.

Valoración:20menosmas
Per j, fa dervers d'un any

están un poc nirviossos,els fills de la vergonya fascista.
Mallorca,poc a poc es deixondeix.

Valoración:20menosmas
Per Quina vergonya!, fa dervers d'un any

Aquesta gent son els pitjors enemics de la nostra comunitat. No just s'oposen a que la nostra llengua s'escrigui i parli als mitjans de comunicació, de manera estandaritzada, comu per a tots els Països Catalans, sinó que no poden consenir que aquí, a les Illes Balears tinguem uns mitjans de comunicació propis, ni universitat, ni cap organització que ens permeti canalitzar ni difondre la nostra cultura, ni tampoc les notícies amb la nostra llengua.
Per cert, parlant d'aquesta manifestació, el que volem és una policia autonòmica. Que pugin o no el sou als que no protegeixen a la meitat de la poblaciono és el nostre problema.

Valoración:17menosmas
Per Mixeta, fa dervers d'un any

Dita anglesa :«El lleopard no pot camviar les seves clapes negres. Allo que han congriat els ossos, apareix a la carn»

Valoración:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris