algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

Detenen dues persones en relació a una baralla al Born de Palma

La Policia espanyola ha detingut dues persones en relació a la baralla que es va produir al passeig del Born de Palma, provocada per un militar espanyol que s'hauria dirigit de manera impertinent i xulesca a dos joves que feien fotografies.

Segons la versió del militar, comandant de l'exèrcit de terra espanyol i que, de moment, no ha estat detingut, els joves li varen contestar de manera airada i li digueren «feixista» i «vos pensau que els militars estau a l'època de Franco».

Els fets succeïren aquest divendres i aquest dissabte s'han produït les detencions.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Vamos a ver, fa mes de 4 anys

He vuelto a leer el manifiesto comunista y no encontré donde dice que hay que estar todo el día fumando porros sin hacer nada y quejándose de los castellanos.

Valoració:-2menosmas
Per DBalears no es prensa, es propaganda, fa mes de 4 anys

Es vomitivo. 15 testigos, toda la prensa, un juez, el fiscal... pero seguís faltando a la verdad. ¿O es que TODOS los demás están equivocados?

Valoració:0menosmas
Per Es suis, fa mes de 4 anys

En aquests casos sempre hi ha qualcu que grava amb es mobil, especialment si sa baralla va durar bastant de temps, com preten qui ha escrit sa unica versio que circula des fets.
Com aixi no ha transcendit cap video o imatge ? amb un poc de paciencia a lo millor tenim sort.

Valoració:1menosmas
Per erri una passa, fa mes de 4 anys

No sé si ho he de creura, peró ses mevas fonts m'han dit que son dos foresters, heeeeeejeeeeeeeheeee.

Valoració:2menosmas
Per Tenim dret i ho volem, fa mes de 4 anys

Volem i ens mereixem, tenir una Policía Autonòmica. Si a comunitats que només reben en tenen, amb més motiu en hem de poder tenir a les Balears, que pagam la dels navarresos.
I que nmcap renegat pancadtellanista, vengui ara amb la monsetga de que ells conservem el seu dret foral i altres prebendes, que els fan especials. Noltros també teníem les nostres pròpies lleis i furs, les ens varen arrebatar.

Valoració:3menosmas
Per Es suis, fa mes de 4 anys

Renou, cerquen renou per poder fer creure que ses forces militars a Espanya son objecte d'agressions, per justificar repressio.
Totes aquestes cagades domes evidencien que la fi esta ben aprop... Escac i mat en dues jugades.
Encara no han explicat com ho faran per aplicar es 155, i ja han passat a dir que en realitat aplicaran es 116, lo que deixa clar que no podien aplicar es 155. I es 116 encara es mes estirat pes cabells d'aplicar-ho.
Per una altra banda Europa els hi ha fotut una bona clotellada, oficialment per primera vegada, diguent que s'ha de reconsiderar tots es darrers canvis des tribunal prodit, si no volen que sigui digne d'un estat no democratic.
A tot aixo, que els queda ??.Dir feixistes en es altres, i donar-se ses culpes de tot es uns en es altres...
Tenia clar que es catalans partirien... ara no m'imaginava que seria taaaaaaaan facil. Espanya esta realment prodida...

Valoració:3menosmas
Per Josep Miquel, fa mes de 4 anys

Es curiós ses pobres bubotetes trabucades i els "Nobles del cul Balear - Sir culo Balear" automàticament asseguraren que aixó era cosa de perillosissims catalanistes. Declaració davant el jutge, que estigueren tot es vespre de festa, que després estigueren a un after i que anaven colocats a base de be (cosa que segurament si el seu advocat es normal haurà fet que ho comprovi el forense) i que era una gamberrada que els hi fugí de les mans, i si es gravaba mes creible es el que vokguesin penjar l'animalada a les xerxes. Per cert lo que també han declarat que cap d'ells pertany a algun partit o grup i que de ideología res de res. qUe diràn ara els que tenen mal pes cap i no son crosteres? Per cert ho diu la UH diari al que aquesta tropa de trabucats aplaudeix per posarlo en contraposició al Diari Balears. Es creven sempre el que diu la UH, a que aquesta noticvia no se la creuran? Pobrets quina vida mes misserable que duen alguns.

Valoració:9menosmas
Per Salvador, fa mes de 4 anys

Una policía autonómica está sometida a la la Ley Orgánica de Fuerzas y Cuerpos de Seguridad del Estado. Por lo tanto, ese anhelo de A. no deja de ser una filfa de algún obseso que no se entera de nada.

Valoració:0menosmas
Per A, fa mes de 4 anys

@Persona: Amb el que diu vostè, crec quebpossiblement els al.lots, gravaren al militar per tenir proves de que era aquest, el que s'havia ficat amb ells primer.
Ho torn a dir: Necessitam una Policía Autonòmica que protegesqui als ciutadans indefensos.

Valoració:9menosmas
Per Persona, fa mes de 4 anys

La resta de mitjans s'han dedicat a reproduir la notícia de part que ha emès la comandancia de l'exercit, que lògicament grena cap a casa. El cert és que conec una dependenta d'una botiga d'aprop d'on varen passar els fets i allò que va veure és el militar insultant a dos al·lots.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris