cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
17°

Recerca d'un jove desaparegut a Cala Serena, Felanitx

21480

La força de la mar ha obligat a suspendre temporalment les tasques de recerca en llanxes.

A. Sepúlveda.

Efectius de Salvament Marítim i de la Guàrdia Civil han cercat des de primera hora del matí un jove que ha desaparegut a una cova situada a Cala Serena, pertanyent al municipi de Felanitx.

El responsable de Salvament Marítim a Balears, Miguel Félix Chicón, ha explicat que les tasques de recerca s'han iniciat a les 9:30 hores, quan s'ha donat l'avís de la desaparició del jove, de nacionalitat argentina, que ha estat sorprès per un fort onatge que li ha impedit sortir de l'interior de la cova.

L'incident s'ha produït quan un grup de quatre persones, tres al·lots i una al·lota, han baixat per les escales d'accés a la cova, -que està situada molt a prop de Cala Serena-, on els han sorprès les fortes onades derivades del temporal.

Tres d'ells han pogut sortir-ne, i ràpidament han donat l'avís que s'havia quedat un altre company a dins de la cova. Un dels joves que han pogut sortir presentava una contusió.

A primera hora de l'horabaixa, efectius de Bombers, Guàrdia Civil seguiren rastrejant per terra la zona de dalt de la cova. Així mateix, una llanxa de Salvament Marítim cercà durant tot el matí, sense obtenir cap resultat positiu, i l'operació es va haver de suspendre temporalment a causa de la mala mar. Durant el matí del divendres estava previst que es reprenguessin les tasques de recerca del jove.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris