muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Una model ratifica que va ser violada per un príncep saudita a Eivissa

L'advocat del dirigent àrab ha assegurat que un jutjat alemany ja va arxivar la causa que "és totalment falsa"

Una jove model de nacionalitat espanyola i alemanya ha acudit avui als jutjats d'Eivissa per ratificar la seva denúncia que va ser violada el 2008 a Eivissa per un príncep saudita, mentre que la defensa del denunciat ha insistit que es tracta d'una denúncia falsa. La denunciant ha acudit aquest matí a declarar als jutjats, als quals ha entrat cobrint-se la cara amb una pamela.

La jove manté que un conegut príncep saudita, A.B.T, la va violar l'any 2008 després d'una festa a bord del iot Turama, que es trobava acorat a Eivissa. L'advocat del denunciat, Horacio Oliva, ha insistit avui que el príncep no visita Espanya des de fa una dècada i que mai no ha llogat ni ha estat a bord del iot Turama.

En un comunicat remès a Efe, el lletrat considera que la jutge d'Eivissa i el fiscal actuen de forma "apropiada" per examinar a fons la denúncia, que és "falsa, sense fonament i en constant canvi segons la presumpta víctima, la seva mare i els seus advocats".

De fet, segons la defensa, manca "fins i tot un sol testimoni que corrobori la història o una sola prova que tengui a veure amb el príncep". Oliva ha assegurat que "la denunciant, la seva mare i els seus advocats" han intentat denunciar els fets també a Alemanya "amb una versió completament diferent, igualment falsa, i les autoritats alemanyes, després d'haver-la revisat, van arxivar la denúncia per inconsistent i sense cap tipus de suport".

Segons la versió del príncep saudita denunciat, quan suposadament van succeir els fets es trobava a França amb la seva esposa, fills i néts i en presència de desenes de persones, com confirmen el seu passaport, registres de telèfon mòbil, rebuts d'hotel i restaurant, registres de vaixells, fotografies, vídeos, testimonis i declaracions escrites de múltiples persones, incloses les gerents dels restaurants, les guàrdies de seguretat, les conductores i amigues que l'acompanyaven".

 

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris