nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Identifiquen 21 xinesos en una timba de cartes il·legal

La Policia Local irromp en un local fraudulent al costat de la plaça de les Columnes i hi identifica 21 orientals que jugaven a naips amb apostes

122386

Un agent del GAP controla alguns dels jugadors xinesos que participaven en la la timba il·legal.

Vasil Vasilev

Agents del Grup d'Acció Preventiva de la Policia Local de Palma (GAP) varen irrompre ahir a la nit en un local clandestí situat a prop de la plaça de les Columnes. La Policia hi identificà 21 xinesos, que havien organitzat una timba de cartes il·legal. S'hi jugaven molts de diners i l'establiment fins i tot tenia una petita cuina, perquè els jugadors poguessin sopar. La investigació l'havia iniciada la Patrulla Verda del quarter de Sant Ferran, que havia rebut informació sobre un grup de ciutadans orientals que organitzava timbes il·legals a Palma.

El local es troba ubicat al carrer de l'Hort de Torrella, 34 i en el seu moment fou una sala de jocs recreatius. Tanmateix, un decret de batlia prohibia actualment l'activitat en aquestes dependències, per manca de llicència administrativa. Així que un grup d'agents del GAP entrà a les onze i mitja de la nit a l'establiment, abans que els jugadors poguessin reaccionar.

Caçats

Els 21 xinesos que jugaven a l'interior el local foren caçats en plena feina: amb les cartes, les fitxes i els diners a sobre les taules. No tingueren temps de fugir, i molt menys d'amagar les evidències d'una timba il·legal. Un a un, els sospitosos foren escorcollats i identificats, mentre que tot el material i els diners, que s'eleva als 6.000 euros, foren intervinguts pels agents. Els jugadors no van ser detinguts, ja que es tracta d'un infracció administrativa, no d'un delicte.

Fonts policials informaren que en la batuda es van intervenir 15 jocs de daus de pòquer, centenars de fitxes de joc -similars al dòmino, però amb caràcters xinesos-, 120 jocs de cartes de pòquer sense estrenar i diverses bosses amb un gran nombre de cartes de pòquer ja utilitzades. El local va quedar precintat i les actes aixecades. A més a més, tot el material i els diners de la timba seran remesos en breu a la Brigada del Joc del Cos Nacional de Policia.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris