algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Detingudes cinc persones en una operació antidroga a Palma

En l'operació 'Pick Up' s'ha requisat èxtasi, cocaïna, diners i una balança de la precisió, entre d'altres

Funcionaris del Grup d'Estupefaents de l'UDYCO, de la Direcció Superior de Policia de Palma, en l'operació denominada 'Pick Up', ha detingut cinc persones que es dedicaven a la distribució de comprimits d'èxtasi i de cocaïna en locals de lleure de la zona de la Platja de Palma i en festes privades. Després de dos mesos d'indagacions, el passat 28 de setembre, es va procedir a la detenció, a les 23:00 hores de dos individus que acabaven de realitzar una transacció de comprimits d'èxtasi, la destinació de la qual era ser distribuïda de matinada, per ciutadans senegalesos en diferents locals de Lleure, de Platja de palma.

Hores després, sota l'autorització del Jutjat d'Instrucció en funcions de Guardia, es van realitzar dos registres simultanis en Platja de Palma i zona de l'Arenal, en concret en el carrer del Quarter, i al carrer Zama, de l'Arenal; on es van intervenir diverses quantitats de substàncies estupefaents, en concret 600 comprimits d'èxtasi; 300 grams de cocaïna distribuïts en forma roca, dàtils, i paperines, així com diverses quantitats de diners, i balança de la precisió.

Un dels dos primers detinguts és un ciutadà italià, M.L, que s'encarregaria de la distribució dels comprimits d'èxtasi, i l'altre un ciutadà senegalès encarregat de la distribució de cocaïna, I. S., àlies 'Omar'. Ambdós s'intercanviaven les substàncies intervingudes per a la seva posterior distribució. Posteriorment, es va procedir a la detenció de tres persones més; un home de nacionalitat holandesa, W.R, com a presumpte subministrador dels comprimits d'èxtasi, i dos col·laboradors dels anteriors. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Una altra operació

D'altra banda, aquell mateix dia, 28 de setembre, també funcionaris del Grup d'Estupefaents van procedir a la detenció de quatre persones, integrants del denominat clan del sec, qui presumptivament es dedicaven a dos domicilis a la distribució d'hachis al "sovinteig". Els arrests es van produir als carrers Capitán Cortès i Jeroni Rosselló, on en sengles escorcolls es van intervenir la quantitats de 1.200 grams d'haixix, distribuïts en barretes i planxes, així com diverses quantitats de diners.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris