algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
19°

Macrobatuda contra la droga

La Guàrdia Civil efectuà cinc escorcolls domiciliaris a la Bonanova, Cala Millor, Son Servera i Manacor. El líder de l'organització, de nacionalitat colombiana, té 19 anys

32686

El Grup Rural de Seguritat actuà de manera coordinada i simultània en diferents llocs.

ALEJANDRO SEPULVEDA

Els agents de la Policia Judicial, la Unitat del Grup Rural de Seguretat (GRS) i patrulles dels diferents quarters de la Guàrdia Civil executaren ahir una important operació contra la venda de droga a Palma i a la zona del Llevant de Mallorca. Cap a les 08.30 hores, de manera simultània i perfectament coordinats, s'iniciava l'operatiu. Més de mig centenar d'agents es distribuïren per les diverses zones vigilades. Un xalet de la Bonanova, a Palma, i diferents habitatges ubicats a Cala Millor, Son Servera i Manacor varen ser objecte d'inspecció. A l'hora de tancar aquesta edició, el nombre d'arrestats era de setze, però l'operació continuava oberta i no es poden descartar noves detencions.

Els dos escorcolls més espectaculars es practicaren en el número 6 del carrer del Doctor Lliteras, a Son Servera, i en uns apartaments situats a la zona turística de Cala Millor, molts dels quals són a prop de l'auditori de Sa Màniga. Amb aquestes intervencions s'aconseguí confiscar importants quantitats de doblers en efectiu i diferents quantitats de substàncies estupefaents, sobretot cocaïna.

Segons fonts pròximes a la investigació, es tractava d'una organització dirigida per un jove de només 19 anys d'edat i de nacionalitat colombiana. Tot i la seva joventut, el cap disposava d'una àmplia xarxa de distribuïdors que eren els encarregats de vendre la droga a les zones de Palma, Manacor, Son Servera i Cala Millor. L'alt poder adquisitiu i els cotxes de luxe aixecaren les suspicàcies dels veïns. L'operació duita a terme és molt important, com queda clar pel ritme de vida d'algun dels detinguts per la Guàrdia Civil. Els residents de les àrees en qüestió clamaven contra la proliferació de punts de venda, de manera que l'actuació fou molt ben acollida pels veïns. Els responsables del cas sospiten que els arrestats movien mig quilo de cocaïna, si fa no fa, cada deu dies. L'afluència de clients era molt elevada.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Do not visit Majorca, fa mes de 9 anys

No són immigrants, són refugiats.
Millor dit són falsos refugiats, se aprofiten de les lleis
sobre refugiats.
Per esser immigrants hi ha de haver acords entre els dos estats
i la immigració està regulada, se ha de demanar, se ha de fer coa
i ha de tenir el plàcet dels dos estats.
A Mallorca no trobaràs cap immigrant extracomunitari ja que ningú
ha demanat per esser-ho.
Són estrangers il·legals que els polítics corruptes permeten.

Valoració:4menosmas
Per D'aquí de confiança, fa mes de 9 anys

Arnau de Santacilia, falsos immigrants o immigrants de veritat? Hauries de definir que significa Fals immigrant, crec que és una invenció teva.
Diccionari Català.
immigrant
[de immigrar]
adj i m i f Que immigra.
Immigració:
[1864; de immigrar]
f 1 DEMOG Moviment migratori vist des de la perspectiva del lloc d'arribada dels migrants.
2 ZOOL Migració.
im_mi_gra_ci_ó.

Crec sincerament que els detinguts són "immigrants de veritat" i res de falsos.

Valoració:1menosmas
Per Arnau de Santacília, fa mes de 9 anys

Aquests "falsos immigrants" fan ràbia perquè desprestigien els bons immigrants que vénen honradament a cercar-se la vida.

Valoració:-3menosmas
Per D'aquí, de confiança, fa mes de 9 anys

I com sempre els detinguts són mallorquins d'arrel....ai no, com pot ser que siguin immigrants?

Valoració:10menosmas
Per Nostàlgic, fa mes de 9 anys

Mallorca, qui t´ha vista i te veu!

Endarrere aquesta gent!

Valoració:16menosmas
Per Greenpeace Hornet, fa mes de 9 anys

senyor Periodista aquest agents no son GRS, són agents de la USECIC (UNIDAD DE SEGURIDAD CIUDADANA DE LA COMANDANCIA) de la Comandància de la Guardia Civil de Balears,Guàrdies Civils de Balears,que fan controls de carreteres,seguretat i ordre públic a manifestacions,etc....

Valoració:5menosmas
Per jej, fa mes de 9 anys

GOLPE A LA DROGA. QUE BE

Valoració:10menosmas
Per Antivirus, fa mes de 9 anys

No aneu a l'enllaç d'abaix: és spam.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris