cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

“Ens han demanat que Palma sigui segura i no fallarem”

El nou intendent cap de la Policia Local, Antoni Vera, anuncia que situarà el cos al nivell que no hauria d'haver perdut mai

Antoni Vera, a 48 anys, acaba de ser nomenat nou intendent cap de la Policia Local de Palma. A partir d'ara, serà el màxim responsable de la direcció de prop d'un miler d'agents que integren la plantilla policial. "Ens han encarregat la tasca de fer que Palma sigui segura i no fallarem", anuncià ahir el nou responsable.

L'intendent en cap avançà que l'aposta de Cort per la seguretat és "màxima" i que els policies locals no s'han de dedicar només a dirigir el trànsit. "Som policies amb totes les facultats que la llei ens atribueix i les exercirem. Els ciutadans poden estar segurs que aconseguirem que Palma sigui una ciutat segura".

Vera apuntà que l'estructura policial està "sobredimensionada" i que cal fer-hi ajusts. Avançà que està fent feina en una nova estructura "més senzilla i efectiva". La plantilla, afirmà, estava "desmotivada" i, per això, ha començat a injectar il·lusió en el nou projecte. "Canviarem la Policia i la posarem al nivell òptim del qual no hauria d'haver davallat", afegí el nou cap.

El responsable assegurà que a la Platja de Palma tothom està content amb la Policia, perquè se li ha donat la llibertat necessària perquè apliquin la llei. "Carteristes, trilers, venedors ambulants il·legals... aquesta gent feia el que volia a la platja i la permissivitat que tenien per part dels anteriors responsables era màxima. A partir d'ara, la tolerància amb els delinqüents serà zero", advertí.

Assegurà també que, si això no es feia abans, era per una "qüestió de direcció política", perquè "abans preferien que els policies passejassin per les places perquè els veiessin i ara els tenim exercint de policies, perseguint delinqüents i ajudant el ciutadà".

En aquest sentit, defensà que el batle actual, Mateu Isern, té "les idees molt clares" i és "conscient que un dels valors primordials de la ciutat és la seguretat". Apuntà que el suport del batle a la Policia és "total" i que els policies estan molt contents amb ell, perquè "amb els altres governants era tot el contrari". "Tenim un xec en blanc per convertir Palma en una ciutat segura i no fallarem", sentencià Vera.

Negà que el GAP (Grup d'Atenció Preventiva) sigui la unitat mimada del primer edil, però recalcà que "el problema és que els anteriors dirigents la tenien apartada i totalment maltractada" i el nou equip l'ha situada al nivell de les altres i la potenciarà. Farà el mateix amb la Patrulla Verda. "El descans dels ciutadans és primordial", digué.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris