cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
20°

Alameda potser va sofrir un infart quan el fermaren

La Policia sospita que el seu delicat estat de salut li degué jugar una mala passada en veure's sorprès pels delinqüents

33104

Encara no s'han practicat detencions per l'assassinat de José Alameda, de 52 anys, mort a la Soledat.

V.Vasilev

El delicat estat de salut que presentava José Alameda, l'home de 52 anys assassinat fa uns dies a la barriada de la Soletat, a Palma, li jugà potser una mala passada. Si fos així, hauria mort d'infart quan li fermaren les mans.
Els investigadors del Grup d'Homicidis del Cos Nacional de Policia no descarten cap hipòtesi, però fonts properes al cas apunten en la direcció que, possiblement, patís una aturada respiratòria en el moment del robatori, quan es va veure lligat. En l'escorcoll de l'habitatge, situat a la Soledat, els agents recolliren diverses brides utilitzades, suposadament, per immobilitzar a la víctima i restes de la mateixa cinta americana que després descobriren a Lloret amb el cadàver.

Escorcoll

Alhora, la parella sentimental del finat, Isabel, denuncià públicament que havia trobat la casa en complet desordre i que la caixa era oberta. A més, un punt que preocupà Isabel fou que, en el moment de la desaparició, el seu home no duia gairebé roba ni tampoc els medicaments que prenia amb motiu de la seva precària salut i de la diabetis. A partir d'aquell instant, els lladres no tingueren més remei que tractar d'amagar-ne el cos en una zona boscosa del municipi de Lloret. Després d'un examen exhaustiu, els investigadors descartaren que el cadàver presentàs trets de bala ni ferides per cap tipus d'arma. En relació amb la quantitat de doblers que tenia Alameda a l'interior de la caixa forta de ca seva, els reponsables del cas ho tenen ben clar: sota cap concepte no superava els 6.000 euros. Aquest detall és contrari, doncs, a allò que algunes persones properes a la víctima havien manifestat als mitjans de comunicació. Afirmaren que hi podia haver una suma realment important dins el receptacle blindat.

Ventall de sospitosos

Després de la declaració d'Isabel, tot feia pensar que els presumptes assassins de José Alameda eren gent molt pròxima al seu grup d'amistats o, fins i tot, familiars. Ara, al cap d'uns dies, el Grup d'Homicidis del Cos Nacional de Policia obre el ventall de possibles sospitosos. Que l'atacassin al domicili mateix no significa que fos ningú del cercle immediat. Per contra, com que era una persona que tractava amb droga, qualsevol comprador hi podria haver accedit.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris