cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

Troben un cadàver a les Fontanelles

El cos presentava un alt grau de descomposició i el Grup d'Homicidis de la Policia no descarta per ara cap hipòtesi

33378

Els agents varen ajudar els operaris de pompes fúnebres a carregar el cos a l'interior del furgó.

Ferran Aguiló(V.Vasilev)

Diversos agents del Grup d'Homicidis del Cos Nacional de Policia s'han fet càrrec de la investigació d'un cadàver que aparegué enmig d'unes mates i amb dues bosses de fems fermades al cap amb una corda. El cos sense vida, d'un home que de moment no ha estat identificat, fou trobat pels voltants del camí de can Bogueta, concretament en un solar entre can Bernat Llis i can Isidre, tots dos situats a la sortida de Can Pastilla de l'autopista de l'Arenal, a la zona de les Fontanelles. Cap a les 13.30 hores d'ahir, un resident de la zona sortí amb el ca a passejar i, quan passà per l'interior d'un gran camp ras que hi ha a l'àrea esmentada, sentí una olor forta. A continuació, el veí n'alertà els agents de la Policia Local de Palma, que al cap d'uns instants descobriren el cadàver.

Després de comunicar-ho de manera immediata al Grup d'Homicidis, un gran nombre d'efectius policials i la metgessa forense es desplaçaren al lloc dels fets. Quan hi arribaren, l'escena era molt impactant. Un home en avançat estat de descomposició era en terra, entre la vegetació. Devora el finat hi havia un matalàs de platja. Així, segons fonts pròximes a la investigació, tot suggereix que fa més de dos mesos que és mort. El més inquietant de tot plegat és que el cadàver aparegué amb dues bosses de fems fermades al cap amb una corda. Ben a prop d'allà mateix trobaren igualment un pot d'èter, un líquid molt semblant al cloroform i utilitzat, en alguns casos, en actes delictius amb la finalitat d'adormir les víctimes.

De moment, els investigadors no descarten cap hipòtesi. Els responsables del cas mantenen que és difícil apuntar en cap direcció concreta per l'estat, ja molt degradat, del cos. Avui, a les vuit matí, és previst practicar-li l'autòpsia a l'Institut Anatòmic Forense de Palma, que determinarà si presenta cap signe de violència. Així mateix, permetrà saber si es pot tractar d'un suïcidi, una opció que tampoc no es pot rebutjar. En un primer moment, els encarregats de les indagacions treballaren amb la possibilitat que el mort fos un ciutadà alemany que havia desaparegut, però finalment ho descartaren.

A la zona on va tenir lloc la troballa, alguns veïns declararen que hi ha una casa d'okupes i que alguns sense sostre també en són visitants habituals. Cap a les 16.05 hores, amb la prèvia autorització judicial i del forense desplaçat al lloc en qüestió, s'ordenà l'aixecament del cadàver. Minuts més tard, uns operaris de pompes fúnebres s'endugueren el cos.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Comare., fa mes de 9 anys

Com deia es Barbut al comentari del crim de Lloret: El que ens espera amb la Nova Mallorca aforesterada!

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris