nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
22°

Imputen una monitora que dugué 13 nins a una protesta dels indignats

La trobada era per aturar un desnonament a Palma. La dona col·loca els menors entre el cordó policial i els manifestants

33454

Imatge dels nins, que foren conduïts per la monitora rere el cordó de la Policia durant el desnonament.

Felipe Cavada

La Policia Local de Palma atribueix tres delictes a una monitora d'una associació d'inmigrants que es va endur 13 menors al seu càrrec a una concentració dels indignats contra un desnonament al carrer de Beatriu de Pinós. La dona declarà com a imputada davant els agents i després quedà en llibertat. Els pares dels nins, d'entre 5 i 11 anys, acudiren a l'associació a demanar explicacions en tenir notícies del que havia passat. I també ho posaren en coneixement de la Policia Nacional.

El desnonament es produí el 20 de juliol. Entre 30 i 40 simpatitzants del moviment 15-M foren a l'habitatge per impedir-lo, però no ho aconseguiren. La Policia Local, amb el suport de la Policia Nacional, acudiren a l'edifici. Allà varen veure arribar tres monitores amb un grup de 13 menors agafats de la mà, que foren col·locats entre el cordó policial i un dels grups dels indignats. Els nins, incitats per la monitora imputada, començaren a cantar una cançó, que, a la tornada, contenia paraules en contra del desnonament i a favor de l'ocupació. Els agents demanaren a la dona que se n'anàs de la zona amb els menors, perquè hi corrien perill. Ella no desistí, però al cap d'uns minuts marxà amb els nins en direcció a la plaça de les Columnes.

Dos agents la seguiren per identificar-la, però ella s'hi negà i començà a dir que la Policia la perseguia.
Els nins estaven apuntats a una escola d'estiu de l'associació d'inmigrants Federació Sud. La monitora, Graciela Laura, de 38 anys, els dugué a la concentració sense el consentiment dels seus pares i, tot seguit, els gravà en vídeo, demanant-los que els havia semblat l'actuació policial.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per ESOS NIÑOS SÍ QUE SABEN!, fa mes de 9 anys

Es Jai de sa Barraqueta:
¿los niños que van a las procesiones saben a qué van?? ¿sabe un niño de 1 año que lo estan bautizando bajo la ceremonia del catolicismo apostolico y romano?? ¿Entiende un niño que es la comunion? ¿Entiende un niño que es dios? ¿Puede un niño elegir que religion adoptar?????

y seguramente tambien saben los niños que el cura les va a meter mano y seguramente tambien saben que será por su propia culpa. Por haberlo provocado!
A ti sí se te nota que tienes niños.

Valoració:3menosmas
Per HIPOCRITAS, fa mes de 9 anys

Los hipocritas que aqui insultan estan muy preocupados por los niños pequeños....
Oh! si!
Pero...¿por los niños de la escoleta de verano o por los dos niños que vivian en esa vivienda del IBAVI y que ahora no tienen donde vivir?

A los hipocritas fariseos de la isla de la fantasía, que huyeron a argentina, Alemania venezuela no hace tanto porque se mataban entre si por unas patatas para comer les avergüenza que hoy sea publico el espectaculo vergonzozo de una familia trabajadora y con niños que por no poder pagar quedará en la calle, desahuciados por el IBAVI.

¿Que niños les preocupan mas? ¿Los que tienen casa o los que viven en la calle?

No sois mas que hipocritas. Fariseos. Analfabetos.

Valoració:2menosmas
Per miguel, fa mes de 9 anys

se equivocó la graciela...Pues si los hubiese llevado a los niños al circo romano para que pudiesen ver con sus propios ojos como un carnicero disfrazado de "artista" asesina a un animal que no puede huir mientras los "nativos salvajes" ovacionan semejante acto de heroismo habria sido felicitada por enseñar "cultura popular española".

Las huestes neofascistas teledirigidas por los massmiedos vomitan aqui su odio incontenible. Vomitan su fracaso como seres vivos.

Valoració:2menosmas
Per simon, fa mes de 9 anys

y este periodico de que va? ¿permite tambien insultos soeces a las excelentisimas e incorruptibilisimas autoridades que nos gobiernan?

Valoració:2menosmas
Per joan de sa montanya, fa mes de 9 anys

això també es una greu imprudència... en aquests tipus de concentracions, malgrat ningú ho vulgui, es poden donar alderulls...i que passaria amb els nins?, per tant molt mal fet per part de sa monitora.Jo, no ningú amb dos dits de seny, posaria els seus fills al seu càrrec.

Valoració:8menosmas
Per mlest, fa mes de 9 anys

Aquesta monitora és "una alhaja" (com es diu en "mallorquí") Encara que sigui la que ja fou desallotjada de sa Gerreria, això no li dóna dret a fer el que ha fet. MOLT MALAMENT GRACIELA. Per a defensar els drets dels adults, ho han de fer els adults, i sobretot: ¿quí és ella per a utilitzar infants que no són seus?
Alerta a totes les associacions que la tenen contractada o la vulguin contractar com a monitora, NO ÉS DE FIAR.

Valoració:-1menosmas
Per Foner Mallorquí, fa mes de 9 anys

Ben fet, aquesta no era la seva feina! decidir si els nins van a una manifestació correspon als pares no als docents.

Valoració:11menosmas
Per jrbs, fa mes de 9 anys

Terrible!! Bona feina dels agents, no sigui cosa que els nins surtin contestatàris!!
Val mes robar carteres, així no passarà res, els agents son als denonaments!

Valoració:-1menosmas
Per IntelBook, fa mes de 9 anys

Quin oi. Aquesta tiparraca duu nins petits a la manifestació per evitar el desnonament del seu pis que ja duia 2 anys sense pagar.

Una morta de fam instrumentalitzant nins que no són seus pels seus propis interessos. Aquestes coses només passen a Mallorca.

Què us esperàveu dels Indignats? Són una colla de gent hipotecada que ara pretén viure gratis a costa dels contribuents o no pagar ni un duro pels seus terribles errors quan firmaven alegrament contractes de 40 anys on s'estipulaven les condicions.

Que l'acomiadin i la deportin al seu país.

Valoració:-3menosmas
Per Ex-mestre., fa mes de 9 anys

Si "Educar és preparar per a la vida", com diu la Pegagogia, aquesta senyora no ha fet res més que posar un mirall del que és LA VIDA davant els ullets dels nins.
Que no viuran a un món de mel i sucre, il·lussos. I quan més aviat se'n adonin, millor per a ells.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris