nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
14°

La dona desapareguda el 2006 fou assassinada

Cerquen al Raiguer el cos de Maria Ozana Dos Santos. La Policia ha reobert el cas després de trobar-ne nous indicis

126704

Maria Ozana Dos Santos tenia seriosos problemes econòmics.

A. SEPULVEDA

Maria Ozana Dos Santos va ser assassinada el 19 de març de 2006 i el cos està ocult en uns terrenys d'un poble del Raiguer. Aquesta és la conclusió a la qual ha arribat la Guàrdia Civil després de descobrir-se noves pistes sobre el cas de la brasilera desapareguda a Inca. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil ha reobert el cas de Maria Ozana, atès que s'han trobat nous indicis del que li succeí aquell diumenge de març. De moment, no s'han practicat detencions, però els investigadors creuen que fou una persona de l'entorn més pròxim qui l'assassinà. La dona sud-americana arribà a Mallorca per març de 2005, procedent de la ciutat brasilera de Goias. Era divorciada i tenia tres filles. Havia treballat cuidant discapacitats, però passava seriosos problemes econòmics i decidí provar sort a Mallorca.

A l'Illa, va fer feina de prostituta en un local de Llubí i després va passar a un altre d'Inca. Vivia amb algunes companyes de pis i es casà en un matrimoni de conveniència. El diumenge 19 de març, sortí de casa a les onze i mitja del matí. Mentí a les amigues, a qui assegurà que anava a una festa infantil, i a l'horabaixa va ser vista a la comarca.

La darrera pista que se'n té correspon al moment d'aquell dia en què telefonà a una companya amb el mòbil. La destinatària contestà, però Maria Ozana no articulà cap paraula. Després es tallà la comunicació. Els agents creuen que la persona que la matà li penjà el telèfon abans que pogués demanar ajuda. Ara, cinc anys després, la Guàrdia Civil n'ha conclòs que la prostituta brasilera va ser assassinada i que el cos està ocult en una propietat de la comarca del Raiguer, concretament en un poble pròxim al municipi on vivia Maria Ozana. Les pròximes hores poden ser de vital importància per a l'aclariment del cas i per trobar-ne el cadàver.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris