cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Condemnat a 10 anys de presó per agredir el fill de la seva exparella i intentar violar la mare

A banda, no es podrà aproximar a la seva excompanya sentimental per un període de 32 anys

El tribunal de la Secció Segona de l'Audiència Provincial ha condemnat a deu anys de presó l'acusat de colpejar i fermar el fill de la seva exparella i intentar agredir sexualment aquesta dona en una casa de camp del municipi mallorquí de Sant Joan, atenent l'acord de conformitat assolit entre la defensa, la Fiscalia i l'acusació particular, pel qual el reu s'ha declarat culpable d'un delicte d'agressió sexual, dos de detenció il·legal i una falta de lesions.

En concret, l'inculpat, Víctor Hugo M.M., ha acceptat la imposició de sis anys de presó pel primer delicte, dos anys per cada un dels de detenció il·legal i una multa de 720 euros per la falta. A més, l'acusat haurà d'indemnitzar la dona, Z.R.E.R., amb 6.380 euros per les lesions i els danys morals causats, i a l'infant, E.E.C.E., amb 2.200 euros pels mateixos conceptes, en virtut del pacte formalitzat aquest dimarts davant del tribunal, que dictarà sentència en pròxims dies.

Finalment, les parts han acordat suprimir els agreujants de traïdoria i la d'aprofitar les circumstàncies del lloc -es tractava d'una zona rural apartada sense construccions al voltant-, mentre que li serà prohibit a l'imputat aproximar-se a la seva excompanya sentimental per un període de 32 anys. Es pot recordar que la Fiscalia sol·licitava inicialment 21 anys de presó per a Víctor Hugo M.M. i l'acusava també dels delictes de lesions en l'àmbit de la violència de gènere i amenaces.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris