cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

Intensa recerca del sospitós de violar la nina de 15 mesos

La Guàrdia Civil pren declaració als pares de l'infant, que continua hospitalitzada a Son Espases, mentre la Guàrdia Civil intenta aclarir els fets

127812

La Guàrdia Civil continua la investigació per trobar el sospitós de violar la nina.

MARCO TORRES

El EMUME (Equip de la dona i del menor) està efectuant multitud de gestions per detenir el sospitós de violar la nina de 15 mesos ingressat dimecres a l'hospital de Son Espases. Els fets succeïren en una casa dels afores de Santa Maria, on resideixen la família d'origen llatinoamericà i compatriotes. De fet, els investigadors creuen que es tractava d'un habitatge pastera i que un dels inquilins fou qui agredí sexualment la nina. La certesa dels investigadors és que es tracta d'algú de l'entorn més pròxim a la nina, que visitava sovint la casa o que hi vivia.
Dimecres a les cinc de l'horabaixa, aproximadament, el Jutjat de Guàrdia fou informat pels metges de Son Espases que un infant de 15 mesos havia ingressat amb serioses lesions en les seves parts íntimes.

Un forense comprovà que els esquinçaments eren fruit d'una violació i el cas passà a mans del SAF (Servei d'Assistència a la Família) del Cos Nacional de la Policia. Tot d'una, els seus agents acudiren a l'hospital.
No obstant això, poc després es descobrí que l'agressió sexual s'havia produït a Santa Maria, la demarcació de la qual pertany a la Guàrdia Civil. Així que, al final, la investigació fou traspassada a la Policia Judicial de la Guàrdia Civil, que, en el tancament d'aquesta edició, continuava treballant per mirar d'aclarir aquesta brutal violació comesa contra la menor.

"És un cas realment espantós"

Les fonts policials consultades ahir mostraren la seva commoció per l'agressió sexual a Santa Maria: "És un cas realment espantós, afortunadament hem tingut molt poques agressions tan dures com aquesta", digueren. La nina de quinze mesos es troba encara a l'hospital de Son Espases, on es té cura de l'evolució del seu estat. La Guàrdia Civil controla totes les persones del seu entorn i rastreja la zona a la recerca del sospitós.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per pere, fa mes de 9 anys

En aquests casos hauria d'existir la pena de mort. És molt fort però trob que no hi ha altre solució.

Valoració:1menosmas
Per Ligeia, fa mes de 9 anys

S'ha d'estar molt, però que molt trabucat per a fer una monstruositat com aquesta. Esper que el culpable sigui detingut i posat fora de circulació perquè mai més pugui fer mal a ningú. Però ho dubt molt perquè la llei no està feta per a protegir els ciutadans innocents. Encara que l'agafin el més probable és que d'aquí a dos dies el tornin a deixar lliure. El sistema està podrit.

Valoració:2menosmas
Per Cucala., fa mes de 9 anys

A Nivea: Trob que té raó, però el que pensam seriosament del cas, tots ho sabem, perquè tots pensam el mateix.
Pobre infant!. I el que li fariem al culpable.

Valoració:6menosmas
Per Cucala., fa mes de 9 anys

Crec que "bebé" (baby"), és un anglicisme. I antic.
"Na Catalina de Plaça""... i de tant guapa (?) que anava,
pareixia un bebé". I és una cançó de principis del XX.

Valoració:4menosmas
Per nivea, fa mes de 9 anys

a (no hi ha dret) mare meva, lo que hem de llegir, han violat a una bebe i a tu lo que t'importa es que no ho han escrit com a tu t'agrada. normal que el món estigui així con està, quin fàstig!

Valoració:3menosmas
Per no hi ha dret, fa mes de 9 anys

No hi ha dret. Ah, això de "bebè" em sembla una forasterada. Amem si aprenem a dir "nadona".

Valoració:0menosmas
Per plismu, fa mes de 9 anys

tenim el recen récord de la mort de la ninfa d' andraitx, per favor autoritats separau aquest bebe de la familia sense cap dubta i iniciau i possau en marca tot el que sigui necesari perque el bebe no hago de patir mai mes una situación axil. El mes important es que l' hospital ha denunciat i esperem que es faci un bon treball en xarxa pq el bebe no torni pasar mai mes el que ha passat

Valoració:4menosmas
Per Aina, fa mes de 9 anys

D´acord amb "Basta ja". No hem de deixar que uns desnaturalitzats s´instalin a sa nostra terra, fassin vertaders desastres com a aquesta pobra nadona, a bande da consumir tot el pressupost per ajudes socials. No els volem aqui.

Valoració:18menosmas
Per Basta ja, fa mes de 9 anys

Avui dues notícies de violacions als diaris, cap dels responsables és autòcton. És hora de canviar la llei d'estrangeria i les lleis que regulin les ajudes socials.

Valoració:20menosmas
Per Arnau de Santacília, fa mes de 9 anys

Afortunadament, aquesta mena de notícies criden l'atenció perquè són anecdòtiques. Gent salvatge com aquesta ens recorda que encara queda molt de camí per recórrer per arribar a esser més humans.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris