algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Detinguda una parella per robar joies per valor de 10.000 euros a una anciana

Hévelin S. N. treballava d'assitenta a la casa i fou la qui realitzà el furt. Wesley S. C. s'encarregà de vendre el material

Agents de la Guàrdia Civil han detingut al Pont d'Inca una assistent de 22 anys per haver-li robat joies valorades en 10.000 euros a l'esposa d'un ancià de qui tenia cura, i han arrestat també la seva parella, de 23 anys, per vendre les esmentades peces de joieria. Els detinguts, ambdós de nacionalitat brasilera, són Wesley S. C., de 23 anys, i Hévelin S. N., de 22, i se'ls acusa de diversos delictes de furt, segons ha informat l'institut armat en un comunicat. La seva detenció es va produir el divendres, dos dies després que una dona d'edat avançada denunciàs que li havien robat 10.000 euros en joies al seu domicili particular.

Des del primer moment les investigacions es van centrar en una jove que hi havia hagut al càrrec de la cura del cònjuge de la denunciant que havia mort el mes anterior. La jove sostreia les joies mentre cuidava l'ancià i les lliurava a la seva parella perquè les vengués en locals de compra-venda de metalls preciosos. D'aquesta forma van aconseguir obtenir fins a 2.500 euros en efectiu, encara que el valor de les peces robades era molt superior.

La Guàrdia Civil va dur a terme diverses inspeccions d'establiments de compra-venda d'or i un escorcoll, després d'haver detingut la jove i la seva parella, i va aconseguir recuperar diversos braçalets d'or propietat de la denunciant. Tanmateix, algunes de les joies no han pogut recuperar-se ja que havien estat venudes feia diverses setmanes i ja havien estat foses.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris