algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
18°

La Policia sorprèn 32 bingueres en una timba il·legal en un pis de Palma

L'immoble tenia instal·lats a l'entrada reixats de ferro massís per evitar-hi l'accés de persones alienes al joc. A l'interior de l'habitatge, hi havia dues sales per practicar jocs de manera il·legal

127796

Els agents confiscaren 7.500 cartrons de bingo i 1.700 euros en efectiu.

dB

Agents de la Brigada de Joc, amb l'ajuda de policies de la Brigada de Seguretat Ciutadana, varen procedir al desmantellament d'un bingo clandestí ubicat a l'interior d'un habitatge particular de Palma. Els agents del Cos Nacional de Policia, en el marc de l'operació Persiana, varen muntar un dispositiu contra el joc il·legal i la realització de partides de bingo sense la corresponent autorització administrativa. L'habitant de l'immoble era una ciutadana de nacionalitat espanyola.

Just abans d'iniciar l'operació, informaren de la sospita la Conselleria d'Innovació, Interior i Justícia del Govern balear. I és que és aquest òrgan el que té les competències en matèria de jocs. Un pic proveïts de l'autorització d'entrada i inspecció a domicili particular, concedida pel Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, es va accedir a l'interior de la casa sense cap incident. Els investigadors constataren l'afluència de persones al bingo clandestí. Les dones tocaven el timbre, els obrien la porta i accedien a dins per fer-hi partides de bingo. L'immoble tenia instal·lats a l'entrada uns reixats de ferro massís.

Amb mamparetes

L'interior es tractava d'un habitatge en ús, amb les habitacions completes, un menjador, un bany, un lavabo situat a la primera sala (el qual era utilitzat per les jugadores) i una cuina equipada. Tanmteix, al fons de la casa hi havia un pati d'uns 60 metres quadrats. Precisament, aquí és on s'ubicaven les dues sales habilitades i en predisposició de ser utilitzades únicament i exclusivament per al joc il·legal. La primera de les sales, de fet, estava equipada amb sostres movibles tipus mampara. Les dues sales estaven ben condicionades.
Un cop dins l'habitatge, la Policia Nacional va realitzar un total 32 identificacions de persones que participaven, totes elles dones, en partides de bingo il·legals.

S'observà que damunt cinc taules, les que formaven part del joc, hi havia una totalitat de 168 cartrons.
Se'ls va sorprendre realitzant els actes corresponents al joc del bingo: venda de cartrons, seguiment de l'extracció de boles i ratllant els números en el cartró corresponent, el funcionament tant automàtic com manual del mecanisme d'extracció de boles, l'abonament dels premis de línia i de bingo.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris