algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

Els búlgars arrestats pel crim de Son Canals guarden silenci i ingressen a la presó

Presó sense fiança per a dos dels tres búlgars detinguts per la mort de Manuel Sánchez Núñez, el jubilat de Son Canals que va aparèixer emmanillat i sense vida al seu pis el 27 de març passat.

El jutge José Castro va decretar la mesura de presó davant els "vehements indicis" que dos dels detinguts, Antel Todorov Krasimeno i Yuliyan Todorov Angelov, foren coautors de la mort de l'home. Segons la interlocutòria judicial, un d'ells mantenia una relació sentimental amb Sánchez. Per això, tant ell com els altres dos possibles coautors creien que la víctima guardava al seu domicili una important quantitat de doblers. Així, anaren al pis i l'home els obrí la porta i els convidà a unes cerveses. Segons l'escrit del jutge, una vegada dins l'habitatge, els tres joves lligaren de peus i mans amb cinta d'embalatge la víctima i el començaren a torturar perquè els digués on eren els doblers. La reiteració de cops li provocà la mort.

Després escorcollaren el pis i se n'endugueren doblers, collars, anells, un rellotge, un rosari i un protamonedes. El dematí partiren cap a Bulgària. Els dos detinguts s'acolliren al dret a no declarar. La seva fugida és un dels punts pels quals el magistrat justifica la decisió de l'ingrés a la presó, ja que existeix risc de fugida.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris