algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

Un universitari balear és detingut a Barcelona per presumpta pederàstia

Suposadament contactava amb menors d'Oviedo a les xarxes socials a través d'una identitat falsa

La Policia Nacional ha detingut a Barcelona un universitari de 29 anys que és de Balears com a presumpte pederasta per haver utilitzat pressumptament la fotografia i les dades d'un al·lot per contactar amb menors d'11 anys d'Oviedo a través de "Tuenti".

El detingut, que cursa estudis a una Universitat de Barcelona, havia usurpat la identitat d'un al·lot per guanyar-se la confiança de les nines, i va pressionar a alguna de les quals perquè es despullassin davant la "webcam" del seu ordinador.

En una primera aproximació, fins que es confeccioni l'informe pericial de l'ordinador que va ser intervingut, apunta que el nombre de víctimes podria superar la centena.

El Jutjat d'Instrucció de Barcelona va decretar l'ingrés a presó del jove, que va ser detingut després de diverses denúncies en les quals els pares de quatre al·lotes d'11 anys de la capital asturiana van informar d'un possible delicte de corrupció de menors a través d'Internet en comprovar que les seves filles estaven rebent imatges d'alt contingut sexual.

Contactats a Tuenti

Pel que sembla les nines havien contactat a través de la xarxa social Tuenti amb algú que va dir ser un menor d'11 anys que, efectivament, aportava una fotografia d'un nin que es corresponia amb aquesta edat, però que no es deixava veure quan contactaven a través de la webcam.

Segons informa la Policia d'Oviedo, amb algunes d'elles va arribar a mantenir una relació no només a través de la xarxa sinó també telefònica, que prolongà durant tres mesos.

En les entrevistes mantingudes amb les nines algunes van reconèixer que havien estat coaccionades per despullar-se davant la webcam.

El Grup de Delictes Econòmics i Tecnològics va aconseguir detectar i ubicar el pederasta en un col·legi major de la ciutat de Barcelona i, després de contactar amb la Brigada Provincial de Policia Judicial de la Direcció Superior de Policia de Catalunya, es va procedir a la detenció i posada a disposició del Jutjat d'Instrucció de Barcelona, que va decretar la seva presó.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris