algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Condemnat a 20 anys per abusar de 2 menors

L'acusat agredí sexualment la seva fillastra, que tenia 8 anys quan començaren els fets, i el seu fill, que en tenia 10

L'Audiència Provincial ha imposat la pena màxima possible -20 anys- a un home de 49 anys per haver abusat durant almenys una dècada de la seva fillastra i del seu fill. El condemnat vivia amb els dos menors i la seva dona en un pis del barri palmesà de la Soledat. Els fets es registraven a l'habitatge.

Segons declara provat la sentència, l'acusat començà a viure amb la seva parella el 1996, després de tenir un fill en comú. Amb ells també residien dos fills anteriors de la dona: un adolescent i una nina. El mateix any en què s'inicià la convivència es produïren els primers abusos sobre la menor.

La víctima pateix un retard mental reconegut amb una discapacitat del 65%. Les relacions sexuals es perllongaren durant una dècada i, per afavorir la col·laboració de la menor, l'acusat li donava a canvi doblers o tabac. El germà més petit va descobrir els abusos, atès que va sorprendre almenys en una ocasió el seu pare quan mantenia relacions amb la menor. Ell mateix també patí els abusos tres o quatre vegades, quan el seu pare el penetrava. El menor llavors tenia 10 anys.

Tabac

En el judici, l'acusat reconegué haver mantigut relacions en diverses ocasions amb la menor quan aquesta tenia 17 anys. També reconegué que li entregava doblers o tabac. L'home negà, però, que hagués abusat sexualment del seu fill o que hagués començat a mantenir relacions amb la seva fillastra quan aquesta només tenia 8 anys. Tanmteix, la sentència afirma que les manifestacions de l'acusat no van oferir a la sala "cap mena de convenciment". El Tribunal descarta que existeixi ànim de venjança per part dels menors i considera que l'acusat es va aprofitar de la seva situació de poder sobre les dues víctimes, ja que n'era el pare.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris