cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Set anys de presó per abusar d'una jove amb minusvàlua psíquica

L'Audiència de Palma ha condemnat un home per abusar sexualment i de manera reiterada durant 3 anys de la filla de la seva parella, una jove de 20 anys amb minusvàlua psíquica amb què convivia a Manacor.

La sentència de la Secció Primera de l'Audiència narra que els abusos van tenir lloc entre els anys 2005 i 2007, quan el condemnat, Antonio O.C. i que ara compta amb 37 anys, raïa al costat de la seva parella i la seva filla en la localitat mallorquina.

El condemnat era l'encarregat de supervisar que la filla, que tenia llavors 20 anys i pateix una minusvàlua psíquica del 65%, complia amb les tasques domèstiques que se li encomanaven i va aprofitar aquest poder per obligar-la a mantenir relacions sexuals amb ell.

Segons la sentència, l'amenaçava amb no permetre-li visitar al seu pare si no complia les seves ordres, pel que la jove va accedir i va mantenir aquestes relacions amb ell una o dues vegades per setmana durant gairebé tres anys.

En la majoria de les ocasions el processat aprofitava moments en què la mare no estava a la casa, però en d'altres ho feia quan es trobava dormint, indica la resolució judicial.

Per aquests fets, la Secció Primera condemna a l'home a 7 anys de presó com a responsable d'un delicte continuat d'abusos sexuals amb accés carnal, amb l'atenuant de dilacions indegudes, i al pagament de 6.000 euros a la víctima per danys morals.

També se li imposa la prohibició d'aproximar-se a menys de 500 metres de la jove, així com de contactar amb ella per qualsevol mitjà, tot això durant un període de 9 anys. Contra la sentència cap recurs de cassació davant del Tribunal Suprem.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris