cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
19°

Per vacacions no oblideu la seguretat

La Policia Nacional aconsella els ciutadans perquè gaudeixin de l'estiu sense ensurts

L'arribada de l'estiu provoca que molts ciutadans abandonin el seu domicili habitual i es desplacin a zones turístiques per gaudir de les vacacions. És una època a la qual augmenten de manera considerable els robatoris als domicilis. Així mateix, també proliferen els actes delictius que tenen lloc aprofitant la presència massiva de persones en les diferents zones turístiques.

Així, els aeroports, les estacions de trens i els autobusos, els hotels, els museus... s'omplen de gent i els delinqüents intenten aprofitar-ho. La Policia Nacional facilita tota una sèrie de consells bàsics als ciutadans per tal de prevenir delictes. Es tracta, d'una banda, d'intentar evitar els robatoris en els domicilis d'aquelles persones que se'n van de viatge. Per una altra, la Policia dóna diferents consells als turistes perquè puguin gaudir de les vacacions sense cap ensurt.

La Policia Nacional mostra als ciutadans un vídeo (www.youtube.com/policia) amb aquests consells. En aquest sentit, aquest cos és un dels primers d'Europa a obrir un canal propi a Youtube com una nova via de comunicació i amb una finalitat bàsica: que el ciutadans coneguin millor la seva Policia. Es tracta, doncs, d'una eina més al servei de la ciutadania.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris