nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
13°

Sospiten que tenien ajuda de l'interior

Les càmeres de seguretat van gravar parcialment els dos desconeguts que robaren al Carrefour del Coll d'en Rabassa

El Grup d'Atracament del Cos Nacional de la Policia està fent gestions per detenir els dos desconeguts que dilluns dematí van irrompre armats en una àrea restringida del Carrefour del Coll d'en Rabassa i hi van robar 176.000 euros. Els investigadors estan convençuts que la banda que va organitzar el cop de l'any té un 'talp' dins la gran superfície comercial. D'aquí ve que les gestions se centrin en el cercle laboral. La manera d'actuar de la parella va ser la següent: va entrar a l'establiment amb uniformes de treball, amb el rostre parcialment cobert amb unes ulleres fosques i una gorra.

Des d'allà van accedir a una porta de personal que sol estar custodiada per dos empleats de seguretat. Tot sembla indicar que es van penjar al coll una targeta d'identificació falsificada i van poder passar el control sense cap problema.

Després, varen obrir una altra porta introduint-hi el codi de seguretat, la qual cosa indica que algú els en va passar la combinació. Aquestes xifres es canvien de manera periòdica i hi ha pocs encarregats que les saben.
Acte seguit, els dos homes van entrar per un passadís on una càmera de seguretat sí els va gravar parcialment i van arribar a un habitacle on sabien que hi havia 176.000 euros. Aquesta dada és clau en la investigació, ja que es tracta de doblers recaptats des de dissabte i molt poca gent tenia notícia que es trobaven allà.

Després d'encanonar l'empleada amb un revòlver, es van apoderar de tot el botí i després van fugir per una altra porta. A defora, pel que sembla, els esperava un tercer individu al volant d'un cotxe. La seva pista es perd aquí.
Amb tots aquests detalls a mans dels investigadors, resulta obvi que algú des de dins ha venut informació privilegiada a una banda de delinqüents. El grup feia temps que planejava aquest cop i esperava que s'actualitzàs la informació per assegurar-se que podien tenir el botí sota el seu poder.

L'interès policial per aclarir el robatori de l'any és "màxim". Per això, des de la Prefectura de Policia de Palma s'han destinat nombrosos efectius policials, la majoria procedents del Grup d'Atracaments, perquè investigui aquest assalt de dilluns a la superfície comercial del Coll d'en Rabassa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris