algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Investiguen quin dels detinguts apunyalà el veí de Son Gotleu

La Policia arrestà dos germans. La víctima fou operada a Son Dureta i està molt greu. Una ganivetada li afectà el pulmó

El Grup d'Homicidis del Cos Nacional de Policia està intentant aclarir quin dels dos germans detinguts apunyalà divendres el veí de Son Gotleu. La víctima ha estat operada d'urgència a Son Dureta i una de les ganivetades li ha arribat al pulmó, per la qual cosa el seu estat és molt greu.

Fonts del quarter de Sant Ferran informaren ahir que un dels acusats, d'una trentena d'anys, s'entregà a un agent als voltants de la plaça Orson Welles minuts després de l'apunyalament al portal del número 105 del carrer Regal. "Jo som qui estau cercant", digué el sospitós.

Malgrat tot, testimonis de la brutal agressió havien informat la Unitat d'Intervenció Immediata que eren dos els implicats en l'apunyalament, motiu pel qual la Policia cercà el segon.

El primer que feren fou esbrinar el domicili del detingut, proper al lloc on s'havien produït els fets, i una unitat s'hi desplaçà. Una dona obrí la porta i resultà que era l'al·lota del segon implicat, germà del primer. La dona reconegué que sabia coses "de la baralla" i el jove, que s'havia refugiat a la casa, fou arrestat.

El germà gran i el petit varen incórrer en importants contradiccions sobre qui era l'autor de les punyalades, i a les dues de la matinada el primer fou traslladat a Son Dureta per fer-li una revisió.

Després, el Cos Nacional de Policia es va fer càrrec dels dos i els traslladà a Prefactura. Ara el Grup d'Homicidis instrueix les diligències i intenta aclarir què va passar al portal del carrer Regal. Sembla clar que entre els tres homes es produí una violenta baralla per motius desconeguts. Després dels cops i dels insults, arribaren les dues ganivetades a l'esquena.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris