algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

Pegaren a Gallego abans d'aixafar-la

Els forenses apunten que les primeres ferides que rebé la jove foren amb un comandament a distància trobat a la casa

L'agressió que acabà amb la vida de Laura Gallego es perllongà durant hores, fins que la jove morí asfixiada, després que li rompessin diverses costelles que li perforaren la pleura i provocaren que el pulmó esquerre quedàs embassat de sang. "Són les ferides normals en les víctimes d'un esfondrament que moren aixafades", segons els forenses que examinaren el cadàver. La jove patí una forta pressió al tòrax que li va rompre diverses costelles. Aquest darrer cop li produí la mort en pocs minuts, de manera que, segons els perits, és impossible que, com diu l'acusat, se n'hagués anat per ella mateixa al llit on fou trobat el cadàver.

Davant l'afirmació sobre la durada de la tremenda pallissa que patí la jove, l'advocat de la defensa, Fernando Mateas, plantejà als forenses si era possible que l'al·lota hagués estat copejada en un altre lloc, tal com sosté el seu client, que diu que havia patit una agressió a Son Banya. Els forenses posaren en qüestió aquesta circumstància quan advertiren que un dels primers cops que rebé Laura va ser amb el comandament a distància d'un televisor. L'agressor agafà l'objecte i provocà cops blaus al coll de la jove. La Guàrdia Civil comprovà que les marques corresponen al comandament que hi havia al sofà del garatge on vivien víctima i acusat.

També arran de diverses preguntes de les defenses, els forenses descartaren qualsevol tipus d'accident en la mort: "Tantes lesions, per tot el cos, no són un accident". A més de la declaració dels forenses, també varen comparèixer els policies locals i guàrdies civils que intervingueren en la declaració. Un responsable de la Policia Científica destacà que les petjades de sang trobades al garatge són típiques de cops.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris