cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
21°

Acusat d'assassinar la seva parella

Hermenegildo Fernández canvia la seva versió i diu ara que dos sicaris de la Paca mataren Laura Gallego

"No estava tan malament com perquè es morís l'endemà". Hermenegildo Fernández, l'acusat de l'assassinat de Laura Gallego a Marratxí, canvià ahir de ple la versió dels fets. L'acusat responsabilitzà de la mort de la jove dos sicaris colombians, que va relacionar amb el clan de la Paca i amb una discussió per drogues al poblat de Son Banya. Segons Hermenegildo, ell i la seva aleshores parella durant tota la nit del 13 de setembre de 2008 havien fumat cocaïna.

"Aquell dia va passar de tot", va dir. La jove, segons la seva versió, anà al poblat dues vegades a comprar droga i la va pagar amb doblers falsos que havien aconseguit. En el segon viatge hauria estat sorpresa i dues dones li pegaren una pallissa. Més tard, dos colombians l'acompanyaren al garatge de Marratxí on vivia la parella i els van exigir el pagament de 36.000 euros. A més, els van copejar. Quan se'n van anar, Hermenegildo diu que va reprendre Laura, que li va netejar les ferides i que la jove se'n va anar al llit.

"Quan em vaig despertar, primer vaig creure que estava dormint i vaig anar a un bar a cercar tabac. L'acusat no va ser capaç d'aclarir quines ferides portava la jove aquella nit quan se'n va anar a dormir. També va dir que es va desfer dels bitllets falsos que encara tenien a casa. Demanat per la fiscal per què fins ahir mai no havia donat aquesta versió dels fets, es va excusar dient que havia tingut por: "Ara ja està desmuntat el que era aquesta família", va dir, amb referència al clan de la Paca. Un altre detall que va donar és que, precisament, aquest cap de setmana va saber per uns altres dos interns, "gent molt roïna", que un dels sicaris colombians hauria mort i que el seu cos és a un descampat de Marratxí.

Davant la seva versió, les acusacions sostenen que va matar la jove a cops i demanen penes de fins a 25 anys de presó en el cas de l'acusació particular. Ahir, una veïna va assenyalar que una setmana abans de la mort de Laura Gallego va sentir l'acusat que l'amenaçava: "Si calles no passarà res, però si dius res et mataré", contà la veïna. Per part seva, la mare de la víctima va declarar que almenys en dues ocasions va veure la seva filla amb blaus. Un dia, la víctima va arribar a casa molt enfadada amb la seva parella i va dir a la seva mare: "Estic farta de mantenir pinxos".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris