nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
17°

La Policia pren dues discoteques de Joan Miró

Desenes d'agents del CNP i la Policia Local van irrompre ahir als locals, on efectuaren identificacions i escorcolls

El carrer Joan Miró de Palma es convertí la matinada d'ahir en una de les zones amb major nombre de policies per metre quadrat de la ciutat. Desenes d'agents, tant del Cos Nacional de Policia (CNP) com de la Policia Local de Palma, participaren en dos controls preventius en dues discoteques.

L'operació fou organitzada pel CNP, però els membres d'aquest cos sol·licitaren la col·laboració de la Policia Local. Per tant, la gran batuda que s'efectuà fou conjunta i tingué la participació d'un total de 40 agents.

En primer lloc, els policies es dirigiren a la discoteca Tropicana, que es troba poc abans d'arribar a la s'Aigo Dolça. Entraren al local a les dues de la matinada i començaren a sol·licitar la documentació als responsables del local i a desenes de persones que eren a l'interior. A prop d'aquest establiment s'han registrat diversos incidents en els darrers mesos, en els quals s'han vist implicats membres de bandes llatines. Per això, els agents efectuaren escorcolls i identificacions durant prop de dues hores en aquest indret. Es considera que és un dels 'punts calents' de Joan Miró.

A les cinc de la matinada, el dispositiu es dirigí a la discoteca Black Cat, que es troba ubicada poc després de la plaça Gomila. Igual que abans, els agents hi realitzaren nombroses identificacions i escorcolls preventius. De fet, intervingueren petites quantitats de droga entre les persones que hi eren i varen incoar els corresponents expedients. Poc d'una hora després, l'operatiu es va donar per finalitzat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris